BungalowparkDeal.nl

Roompot Bungalowpark Schin op Geul

  • Heuvellandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Steden nabij

Fotogalerij Roompot Bungalowpark Schin op Geul

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Bungalowpark Schin op Geul

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Bungalowpark Schin op Geul

Het sfeervolle bungalowpark Roompot Schin op Geul in Limburg is gelegen in het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. De bungalows liggen op de zonzijde van een heuvel, zodat de zon altijd voorhanden is. Er zijn hier voldoende faciliteiten voor het hele gezin zoals een tennis baan, sportveld, bowlingcentrum en indoor speelparadijs. Rondom het park zijn eindeloze wandel- en fietspaden. Dit park biedt ook uitgebreide rij- en fietstochten over een 400 km off-road mountain fietsketting parcours. Een bezoek aan de vele historische gebouwen en bijzondere musea in de omgeving wordt ook in dit park aangeboden.

Bungalowpark ‘Schin op Geul in Walem’ in Zuid-Limburg is een autovrij vakantiepark met een unieke omgeving en rustige plekjes. Het biedt fiets- en wandelmogelijkheden voor mensen die van rust en natuur houden. De plaats is dan ook zeer geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

Het resort heeft een aantal attracties die het een ideale plaats voor de vakantieganger die wil ontspannen, maar ook interessant voor toeristen om deze Bourgondische streek te bezoeken. Men moet zich echter niet vervelen op het park helemaal niet.

Faciliteiten op dit park

Op het park vindt u vele faciliteiten, zoals een bowlingbaan, een restaurant, en diverse sportfaciliteiten. Er is zelfs een indoor speeltuin voor de natte dagen. Kinderen komen hier niets tekort!

Gasten van het resort kunnen in de zomermaanden het hele jaar door genieten van waterpret in het buitenzwembad, de lange waterglijbaan en het peuterbad, dat het hele jaar door gebruikt kan worden.

Inspireert een rustige plek als het mooie Zuid-Limburg je nog om te reizen? De meeste mensen die hier komen willen niet meer weg. Rustig. Natuur. Goed eten. Alles is er.

Alle Eigenschappen van Roompot Bungalowpark Schin op Geul

Dit bungalowpark ligt In de heuvels, In het bos
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Scooter verhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 2 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Bungalowpark Schin op Geul

Walem 1
6342 PA Walem