BungalowparkDeal.nl

Roompot Bungalowpark Hoenderloo

  • Overdekt zwembad
  • Midden op de Veluwe
  • Fiets- en wandelroutes
  • Zwembad met wegschuifbaar dak

Fotogalerij Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Het Hoenderloo Park is een prachtig vakantiepark in Gelderland. Het ruim opgezette park is een plek voor alle gezinnen om tot rust te komen. De bungalows van Bungalowpark Hoenderloo zijn gelegen in een bos met een prachtig uitzicht.

Bungalowpark Hoenderloo is een gezellig bosrijk park geschikt voor gezinnen en rustzoekers. U kunt er een fiets huren, een mooie fietstocht maken, tennissen, zwemmen of minigolf spelen. Er is een klein zwembad met uitschuifbaar dak, een speeltuin voor de kinderen en een leuk café waar je heerlijk kunt eten. De ambassadeurs van het Veluwe Centrum geven graag tips voor een geslaagde vakantie!

In Bungalowpark Hoenderloo verblijft u als gast in een van de bungalows. Uw gasten zullen u voorzien van een heerlijke vakantie in Gelderland midden op de Veluwe en zullen uw familie zijn. Uw vakantie wordt een zorgeloos verblijf midden op de Veluwe

Als u in Bungalow Hoenderloo verblijft, kunt u als gast deelnemen aan de Nederlandse schoolvakanties. Sport- en animatieactiviteiten zijn ook gratis voor u beschikbaar. Ik weet het niet

Het zwembad is uniek, omdat het openstaat voor de elementen van de winter, de lente en de herfst. Het intrekbare dak is uniek, omdat het in de zomer kan worden gesloten om te voorkomen dat mensen oververhit raken.

Ontdek de natuur

De Hoge Veluwe is een natuurpark dat bekend staat om zijn prachtige omgeving. Uw verblijf op Bungalowpark Hoenderloo maakt dit een ideaal bezoek om het Natuurreservaat Hoenderloo. Een van de grootste natuur natuurreservaten in eigendom en beheer van particuliere eigenaren in Nederland, het is een sport-natuurpark. Op de Hoge Veluwe bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Zeker eentje om eens te gaan bekijken! De natuur ontdekken op een manier die meer van het aangename biedt.

Alle Eigenschappen van Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Autovrij, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen, 7 Personen

Contactgegevens van Roompot Bungalowpark Hoenderloo

Krimweg 140
7351 TM Hoenderloo