BungalowparkDeal.nl

Roompot Bungalowpark De Riethorst

Op dit kleinschalige park geniet je van een vakantie midden in de natuur en heb je eindeloos veel leuke uitstapjes binnen handbereik.

  • Recreatieplas
  • Natuurgebieden
  • Veelzijdige omgeving

Fotogalerij Roompot Bungalowpark De Riethorst

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Bungalowpark De Riethorst

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Bungalowpark De Riethorst

Gelegen op het glooiende Limburgse platteland gaat u een leuk en rustig bungalowpark vinden. Op dit parkje kunt u genieten van een vakantie met de natuur als decor. In de buurt is een meer om te duiken en te surfen, en voor watersport of om te fietsen voor een leuk dagje winkelen of musea bezoeken. Het is maar een paar uur naar Nijmegen of Arnhem, dus u hoeft niet ver te zoeken voor een leuk dagje uit. Gaat u liever naar de natuur? Ga dan op ontdekkingstocht in een van de natuurgebieden in de omgeving. In het heuvellandschap kunt u heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden om een mooi, afwisselend landschap te zien, of naar de forten en kastelen gaan en daar voor de lol van genieten. Ook kunt u genieten van een ontspannen vakantie op Bungalowpark De Riethorst! U kunt alle kanten op!

De Riethorst is een kleinschalig, goed onderhouden park met 10 6-persoons bungalows. Op het hele park staan prachtige bomen en mooie planten. Elke bungalow is omgeven door bomen in de voortuin waaronder dennenbomen, appelbomen en bloesembomen. Elke bungalow heeft een grote volière met kanaries, rijstvogels, en andere zangvogels. Er is een speelpark voor de kinderen.

Ons park is rustig gelegen, en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een heerlijk verblijf. Gelegen in het midden van Mook en Middelaar (ongeveer 12 km ten zuiden van de oudste stad van Nederland, Nijmegen), ligt dit Nederlandse park binnen handbereik van alle belangrijke toeristische attracties en evenementen.

Alle Eigenschappen van Roompot Bungalowpark De Riethorst

Dit bungalowpark ligt In de heuvels
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Roompot Bungalowpark De Riethorst

Riethorsterweg 10a
6586 AC Plasmolen