BungalowparkDeal.nl

Roompot Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is een familievriendelijk vakantiepark gelegen in een uitgestrekte en bosrijke omgeving, pal tussen Geldrop en Mierlo in.

  • Omringd door natuur,
  • Kinderanimatie,
  • Meer en strand.

Fotogalerij Roompot Bospark ’t Wolfsven

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Bospark ’t Wolfsven

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is een ideale zomervakantie plek. Dit gezinsvriendelijke park ligt in een bosrijke bosrijke omgeving, grenzend aan de Strabrechtse Heide. De Strabrechtse Heide is een prachtig natuurgebied van 1500 hectare.

Het vakantiehuis van Bospark ’t Wolfsven is gelegen in een landelijke gebied aan de rand van het Brabantse land. De faciliteiten omvatten een restaurant en vele sportieve activiteiten. De buurt biedt vele activiteiten in de directe omgeving. Het dorp is ook verbonden met naburige steden. Het park wordt zeer goed onderhouden door een staf van jong en oud.

Op ’t Wolfsven vindt u rust, natuur, en comfortabele accommodaties midden in het Nederlandse landschap. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie op uw Brabantse plattelandsboerderij. ’t Wolfsven ligt tussen het pittoreske Geldrop en Mierlo, op een steenworp afstand van het natuurgebied.

In park Bospark ’t Wolfsven vindt u comfortabele accommodaties. In de omgeving van het park vindt u vele, vele faciliteiten die uw verblijf tot een onvergetelijk genoegen zullen maken. Zo is er een overdekt zwembad, een natuurbad, een visvijver en een sportterrein. Op Bospark ’t Wolfsven is een supermarkt met vers brood voor het ontbijt, een lekkere lunch of een heerlijk diner en veel activiteiten voor kinderen. Er is een kinderclub waar u uw kleintjes bezig kunt houden. Samengevat op Bospark ’t Wolfsven zult u zich thuis voelen.

Zwembad ’t Wolfsven

Voor urenlang plezier komt u tijdens uw vakantie in ons vakantiehuis te Wolfsven. Het zwembad heeft 3 overdekte baden, een whirlpool en 2 kleine glijbanen. Aan onze kleine gasten is gedacht ook. Buiten het kleine zwembad is, naast een peuterhoek, in de zwembadruimte er enkele speeltoestellen. Bovendien zijn er aparte dames- en kleedkamers voor dames en heren, evenals speciale ruimtes voor moeders en kinderen.

Omgeving

Bospark – t Wolfsven ligt in een uitgestrekt natuurgebied. Het park grenst aan de Strabrechtse Heide, een natuurgebied van 1500 hectare dat volgens Staatsbosbeheer tot een van de beste natuurgebieden van Nederland behoort. Dit gebied is een prachtige plek om geweldige natuur te vinden en om er meer over te leren. Er zijn onder andere prachtige heidevelden, veel vennen, kleine gebieden en stuifzanden, dit is ook de juiste plek voor een gezellig samenkomen voor bijvoorbeeld een picknick.

In Bospark ’t Wolfsven kunt u genieten van de schoonheid van de natuur en vele uitstapjes in de omgeving. De levendige stad Eindhoven is goed te bereiken te bereiken. Met een drukke stad biedt Eindhoven veel keuzemogelijkheden om te winkelen, terrasjes, of een lekker hapje te eten. Laat Eindhoven u meenemen naar duizend wonderen!

Alle Eigenschappen van Roompot Bospark ’t Wolfsven

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Grand Café, Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Bospark ’t Wolfsven

Patrijslaan 4
5731 XN Mierlo