BungalowparkDeal.nl

Roompot Bospark De Schaapskooi

  • Tussen bos en hei,
  • Rustig gelegen,
  • Overdekt zwembad,
  • Autovrij.

Fotogalerij Roompot Bospark De Schaapskooi

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Bospark De Schaapskooi

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Bospark De Schaapskooi

Wakker worden op Bospark De Schaapskooi is altijd een heerlijke ervaring. Kinderen kunnen hier urenlang spelen in het bos en er zijn tal van mogelijkheden om buiten te spelen zoals zwemmen, wild spotten of een bezoek aan de vele attracties op de heide of in de omgeving. Ook mensen die er even tussenuit willen, zitten hier midden op de Veluwe goed. Op dit park bent u omringd door prachtige natuur en volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen door de bossen en over de heide of langs kastelen en musea. Het restaurant van De Schaapskooi heet u van harte welkom en heeft elke dag verse broodjes en andere boodschappen. U heeft geen andere keus dan zelf een heerlijke maaltijd te koken als u hier op het park bent.

Midden tussen de bossen van de Veluwe (de oude naam van het park) ligt Bospark de Schaapskooi, een heerlijk familiepark. Voor kleine kinderen ontbreekt het Park aan niets ontbreken. Er zijn tal van kleine speeltuintjes voor kinderen (en ook voor jongeren) met driewielers en zelfs een touwachtbaan. Naast deze speeltuinen zijn er ook een recreatiezaal en een zwembad. In de maanden juli en augustus is Koos regelmatig in het park te vinden. Ook is het mogelijk om kindvriendelijke chalets te huren. En zelfs een speciaal recreatie- en animatieprogramma is er in de zomermaanden.

Bospark de Schaapskooi is een kindvriendelijk vakantiepark met alle voorzieningen voor een heerlijke vakantie. Het park is met name geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook gezinnen met natuurliefhebbers kunnen hier terecht. Het is geschikt voor beide, met of zonder jonge kinderen. Op het park vindt u de receptie, een supermarkt en wasseretteservice. Er is ook een restaurant en een snackbar. U kunt hier terecht voor een verkwikkende maaltijd, een snack of om te genieten van de lekkerste frietjes en snacks.

Het park heeft een zwembad zodat de kinderen kunnen genieten van het zwemmen terwijl de ouders ontspannen in de omgeving. Het is ook een plaats waar zomerprogramma’s met entertainment worden aangeboden.

Voor natuurliefhebbers is het Veluwepark bij uitstek geschikt als bospark. Het park heeft paden om te wandelen en te fietsen. Als u het park verlaat, loopt u zo het bos in. U kunt fietsen huren en rondrijden.Er zijn verschillende mogelijkheden voor gezinnen die graag samen tijd doorbrengen. De chalets zijn allemaal compleet ingericht met keukenapparatuur en volledig vrijstaand met een eigen terras en ruimte voor alle mensen in een gezin om van de buitenlucht te genieten.

Dit is een goede plek om even uit het leven te stappen, maar misschien laat u niet genoeg tijd over om ervan te genieten. Rond het park heb je geen overtollige opties. Als u echter van ontspannen winkelen houdt, kunt u een eindje rijden of zo naar Apeldoorn. Bij het pretpark en de themaparken is het leuk om een kijkje te nemen. Er zijn veel attracties inde buurt, zoals Walibi en de Apenheul.

Alle Eigenschappen van Roompot Bospark De Schaapskooi

Autovrij, Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 12 Personen, 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Bospark De Schaapskooi

Centrumweg 5
8162 PT Epe