BungalowparkDeal.nl

Roompot Bos en Duin

Op vakantiepark Bos en Duin worden geen faciliteiten en sport- en animatieactiviteiten aangeboden. Als gast van vakantiepark Bos en Duin kan je gebruikmaken van de faciliteiten op vakantiepark Hof Domburg.

  • Zee en strand,
  • Bosrijk,
  • Natuurgebied,
  • Bijna geen faciliteiten.

Fotogalerij Roompot Bos en Duin

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Bos en Duin

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Bos en Duin

Bungalowpark Bos en Duin is de perfecte bestemming voor uw vakantie.

’s Ochtends kunt u ontspannen op de nabijgelegen stranden en spelen met de kinderen, terwijl u ’s middags heerlijk kunt picknicken in het bos of een wandeling kunt maken in de duinen. In de duinen zijn er ook goede mogelijkheden om vogels te kijken, maar als het even tegenzit, kunnen de kinderen hun eigen gang gaan.

Een blauwe vlag wordt toegekend aan mooie stranden en veilige stranden met een geschikte watertemperatuur om te zwemmen, inclusief strandwachten en plaatsen voor kinderen.

Natuurliefhebbers kunnen ook een kijkje nemen in het reservaat aan De Manteling waar ze prachtige wandelingen of fietstochten kunnen maken en kunnen genieten van het bos en de duinen.

Op het vakantiepark Bos en Duin vind je geen voorzieningen en is er niet veel te doen. Als gast van het vakantiepark Bos en Duin kunt u (op dit moment) gebruik maken van de andere voorzieningen van vakantiepark Hof Domburg gebruik maken, evenals van de activiteiten die zij aanbieden, zoals animatie. U vindt er onder andere een bioscoop, een bowlingbaan en diverse restaurants en een subtropisch zwembad.

Alle Eigenschappen van Roompot Bos en Duin

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Roompot Bos en Duin

Vroonweg 2
4356 ET Oostkapelle