BungalowparkDeal.nl

Roompot Boomhiemke

Gelegen op het mooiste stukje van Ameland, aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide, vind je Vakantiepark Boomhiemke.

  • Zee en strand,
  • Familiepark,
  • Veel voorzieningen.

Fotogalerij Roompot Boomhiemke

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Boomhiemke

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Boomhiemke

Op het prachtige eiland Ameland, aan de voet van de Hollumer duinen, brengt u de perfecte vakantie door. De natuur zal u ontspannen en de prachtige rustige omgeving zal u in rust laten. Ameland is de ideale plek om te danken aan de natuur. Het is verbazingwekkend hoe de natuur leeft en hoe het geluid van zeevogels te horen is. De duinen zullen u altijd herinneren aan het paradijs op aarde. De plek bij Boomhiemke zal u gelukkig maken en u zult het onthouden voor

Uitgebreide keuze en een persoonlijke sfeer

In het Boomhiemke resort vind je kleine villa’s, bungalows en huisjes voor 2 tot 12 personen. Of u nu met uw partner komt, uw partner of uw hele familie, u kunt er zeker van zijn dat de grootte van de accommodatie past bij uw budget en uw wensen. Eenvoudige of luxe villa’s, wat u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u zich voelen als uw tweede thuis! Ondanks

Veel te doen voor kinderen & volwassenen

Boomhiemke heeft goed georganiseerde recreatieve voorzieningen met veel verschillende soorten activiteiten beschikbaar. Het ontbreekt u aan niets tijdens uw verblijf. Onder andere, biedt het park een ontspannende massage. In het wellnesscentrum kunt u genieten van diverse behandel methodes gratis. Als uw kinderen spelen in de speeltuinen, het zwembad of met de entertainers, zullen ze zich uitstekend vermaken. Er zijn tal van activiteiten voor u om van te genieten. Op uw beurt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw kinderen hun vakantie ergens alleen doorbrengen. Ze zullen een geweldige tijd hebben, waar ze ook heen gaan!

Vakantiepark Boomhiemke ligt in het mooie deel van Ameland, aan de voet van de Hollumer duinen en aan de rand van natuurgebied Jan Roepesheide. U wordt omringd door prachtige vergezichten over de Noordzee vanaf het duingras. U hoort geen andere geluiden dan de schelle geluiden van de meeuwen, het ruisen van de zee en het ruisen van het duingras. Een perfecte vakantiebestemming voor ontspanning!

Alle Eigenschappen van Roompot Boomhiemke

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Boomhiemke

Jan Roepespad 4
9161 CT Hollum