BungalowparkDeal.nl

Roompot Bergresort Winterberg

  • Berglandschap
  • Buitenactiviteiten
  • Wintersport

Fotogalerij Roompot Bergresort Winterberg

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Bergresort Winterberg

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Duitsland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Bergresort Winterberg

Bergresort Winterberg is uniek omdat het een prachtig bergresort is, waar de berghellingen die u bewandelt of fietst, de activiteiten die u onderneemt en de bergen waarop u wandelt, elk seizoen iets anders te bieden hebben. U kunt gaan wandelen in de zomer, fietsen of mountainbiken in de zomer, of gaan skiën of snowboarden in de winter. Het mooie van dit resort is dat uw skivakantie in Winterberg ook kindvriendelijk is, net als in de andere seizoenen. Het gebied biedt de hele winter sneeuw, met blauwe en rode toppen, een groot aantal kindvriendelijke pistes en een grote hoeveelheid sneeuw dankzij de sneeuwkanonnen bij de top van de berg.

Op ongeveer 15 minuten lopen over de berg brengen skiliften de gasten naar een klein gebied voor langlaufen, verschillende tracks waar skiërs zonder te betalen de bergen af kunnen skiën.
Er is een bushalte waar dagelijks bussen rijden. De woningen in het skigebied zijn alleen bereikbaar via trappen; dit betekent dat ze niet geschikt zijn voor gasten met een handicap.
Op een half uur lopen vinden we een treinstation, met winkels, een grote supermarkt, restaurants, cafés met terrasjes
en een zwembad

Alle Eigenschappen van Roompot Bergresort Winterberg

Dit bungalowpark ligt In de bergen
Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)
Nee, het park heeft geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Ski verhuur
Er zijn accommodaties voor: 12 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Bergresort Winterberg

Jakobusstraße 2
59955 Winterberg