BungalowparkDeal.nl

Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Altijd al een strandhuisje willen hebben? Op een hoek van het ruime strand in Hoek van Holland, vind je geen strandhuisjes maar deze ultra-moderne strandvilla’s.

  • Slapen op het strand
  • Geschakelde Beach Villa’s
  • Sportief én relaxed

Fotogalerij Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Kunt u zich voorstellen dat u ’s morgens yoga doet terwijl de kinderen schelpen zoeken of vliegeren? Of wat dacht u van kite surfen of blow-karten rechtstreeks vanuit uw bed? In Hoek van Holland, bent u echt weg van van alles. U kunt pootjebaden in zee, zwemmen, fietsen. Of u nu op het zadel wilt springen voor een fietstocht langs de Noordzee, of op een tocht door Scheveningen, Rotterdam, Den Den Haag, of je gewoon naar de haven wilt kijken of door de stadsparken wilt dwalen of fietsen, de Noordzeeroute is echt een vakantie waard om te maken. Geniet van de gezellige strandparken, of hang gewoon in de vele hutten aan het zwembad. Dus proost op een geweldige vakantie!

Altijd al gedroomd van een vakantie in een luxe strandhuisje? Dan is het luxe strandhuis van Beach Villa’s Hoek van Holland de perfecte keuze om naar het strand te gaan!

Wat kunt u doen in The Beach Villas Hoek van Holland?

Bij een verblijf in deze Strandbungalows in Zuidwest Nederland is het weer bijna altijd ideaal. Het is de belangrijkste factor bij de beslissing waar u uw vakantie wilt doorbrengen aan dit prachtige, rustige en vredige strand. De winter als de wind uit het westen waait, komt op de meest charmante manier.

Terwijl ze op het strand zijn, zullen de kinderen genieten van het rennen in de zee, schelpen verzamelen, vliegeren, zandtaartjes bakken, en de strandclubs die een groot aantal faciliteiten bieden, waaronder snackbars.

De moderne strandvilla’s zijn volledig uitgerust zoals u mag verwachten. Ze zijn geschakeld, en hebben een prachtig uitzicht op de Noordzee. Op de tweede verdieping bevinden zich onder andere de master bedroom met balkon met uitzicht op zee. Hier kunt u ook genieten van de zonsondergang na een inspannende en geslaagde dag op Roompot Beach Villa’s in Hoek van Holland. De villa’s hebben goed ingerichte veranda’s met meubilair, zodat u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de ondergaande zon.

Luxe villa aan de kust

Als u op zoek bent naar een geweldige locatie om vakantie te houden, probeer dan Hoek van Holland. Deze moderne strandvilla’s met eigen badkamer is precies waar u naar op zoek bent. Een paar moderne villa’s met 2 slaapkamers. Twee verdiepingen, keuken, woonkamer met open haard. Op het privé terras kunt u genieten van een glas wijn terwijl u geniet van de schoonheid van dit prachtige strand. Als u de kans heeft om te genieten van de prachtige zonsondergangen vanaf uw vanaf uw eigen terras, maak dan gebruik van deze kans, want de zonsondergang is iets dat ergens anders kan worden ervaren. Het is de perfecte plek om te genieten van een glas wijn of terwijl u uitkijkt over de Noordzee.

Sporten en vakantie vieren gaan hand in hand

Het strand van Hoek van Holland is een groot gebied met veel ruimte om te rennen en wandelen. Het strand is een “walhalla” voor watersporters, of het nu surfen of kiten is.

Duurzaam op vakantie

Dit resort biedt een omgeving om vakanties te vieren en de hoeveelheid kooldioxide (CO2) die de gasten produceren te verminderen. Natuurlijk zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de vakantie-ervaring of een gevoel van luxe en comfort. Ze richten zich op afvalscheiding, efficiënte schoonmaak en zuinig gebruik van elektriciteit, water en gas. Het resort beschikt over oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Alle Eigenschappen van Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland

Zeekant 125
3151 HW Hoek van Holland