BungalowparkDeal.nl

Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

  • Luxe lodges en villa’s
  • Nabij zee en strand
  • Dicht bij Brugge

Fotogalerij Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Er zijn witte huisjes, houten strandlodges, grotere villa’s met veranda, en infra-rood sauna in het park. Om op het strand te komen, leidt een houten promenade u naar het lange, witte zandstrand. Het water is lang ondiep en is perfect voor kleine kinderen en kleintjes. De roodgeblakerde kinderen spelen in de tuin, in de speeltuin, en daarna nemen ze een bad in de sauna. De volwassenen kunnen ook ontspannen op de veranda, nog een glas wijn drinkend.

Beach Resort Nieuwvliet-Bad heeft voor iedereen iets unieks. Het park is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Het is perfect gecombineerd met de natuur. Hier kan men ontspannen als een nuchter mens en genieten van alle voorzieningen die wij te bieden hebben. Ons nieuwe centrumgebouw met alle faciliteiten zorgt ervoor dat u er een leuke gelegenheid van maakt met uw gezin. Huur een fiets en verken de omgeving. Ga langs bij een van onze restaurants die de Zeeuwse flair bieden voor een smakelijke pauze. Laat uw kinderen spelen in een van onze interactieve speeltuinen. Het park heeft een kidsclub die de kinderen bezig kan houden terwijl uw ouders genieten van een rustpauze.

In het prachtige kustplaatsje Nieuwvliet-Bad is het vakantiepark “Beach Resort Nieuwvliet-Bad” gevestigd. Het is de meest bijzondere toeristische bestemming ter van Zeeland. Er is een loopbrug die het verbindt met het strand, dat vanuit het park te voet bereikbaar is. In Beach Resort kunt u genieten van rust en kalmte met het gemak dat u alles bij de hand heeft wat u nodig zou kunnen hebben. Het park beschikt over prachtige strandhuisjes die van alle luxe en moderne faciliteiten zijn voorzien.

Alle Eigenschappen van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad
Dit bungalowpark van Roompot heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 16 Personen, 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Zeedijk 24
4504 PN Nieuwvliet