BungalowparkDeal.nl

Roompot Beach Houses Den Haag

  • Afstand tot strand: 0 m
  • Parkeergelegenheid centraal
  • Wifi op park (gratis)
  • Er zijn geen faciliteiten. U krijgt gratis toegang tot Vakantiepark Kijkduin.

Fotogalerij Roompot Beach Houses Den Haag

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Roompot kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Roompot Beach Houses Den Haag

Dit bungalowpark van Roompot vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Roompot Beach Houses Den Haag

Als gast van Beach Houses Den Haag mag je gebruikmaken van de faciliteiten van Vakantiepark Kijkduin. Ook heb je gratis toegang tot het zwembad. Deze bevinden zich aan de andere kant van de duinen, op ongeveer 1 kilometer afstand.

Op het Zuiderstrand van Den Haag zijn heel veel mooie strandhuisjes te vinden. Allemaal hebben ze een prachtig uitzicht op zee, een eigen veranda en in de verte zie je de kinderen met de kar in het zand spelen. Een eigen bad met douche en toilet en een houtkachel voor de avondkoelte. Heerlijk om op te slapen zodat je tot heel laat warm kunt blijven. En ook met een dekentje op de veranda, om te kijken naar de zonsondergang en de zee, die rustig kabbelt. Je wilt nooit meer naar “huis”.

Op het strand is het leven niet zo gek

Hier kun je uitrusten, weg van de drukte en de stress van alledag, maar als je wilt, kun je ook heel actief bezig zijn. Het strand, de surflessen, de windsurflessen bij de scholen, of het huren van een catamaran zijn enkele sportieve opties. Als u bang bent om er iets te veel in op te gaan, geeft het bijna evenveel voldoening om naar die waaghalzen te kijken. U kunt ook naar de boulevard van Scheveningen gaan, waar u misschien geen fiets hoeft te huren, u hoeft alleen maar te lopen om deze hippe straat te ervaren.

Alle Eigenschappen van Roompot Beach Houses Den Haag

Dit bungalowpark ligt Aan een strand
Nee, het park heeft geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Roompot Beach Houses Den Haag

Machiel Vrijenhoeklaan 175
2554 ZZ Kijkduin