BungalowparkDeal.nl

Recreatiepark De Boshoek

  • Groot aanbod vakantieverblijven,
  • Centraal in Nederland,
  • Kindvriendelijk,
  • Persoonlijke benadering,
  • Hoogwaardige faciliteiten,
  • Veel animatie-activiteiten.

Fotogalerij Recreatiepark De Boshoek

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Recreatiepark De Boshoek kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Recreatiepark De Boshoek

Dit bungalowpark van Recreatiepark De Boshoek vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Recreatiepark De Boshoek

De Boshoek, ons vakantiepark op de Veluwe in Nederland, is een van de leukste vakantieparken die er zijn. Het biedt alle gemakken voor een actief weekend of een rustgevende overnachting in de natuur. Het is de perfecte plek voor de beste overnachting! Wij hebben bungalows tot groepsaccommodaties voor maximaal 24 personen die kunnen genieten van een vakantie in Nederland. Een perfecte optie voor de beste overnachting! U kunt met uw hele familie of met een groep vrienden genieten van de omgeving. Wij helpen u graag om te genieten van dit prachtige vakantiepark op de Veluwe in Nederland. Het is het meest veelzijdige gebied

Een vakantie in Nederland, op de Veluwe

Wij houden van onze parken! Ons vakantiepark in het dorp Voorthuizen is ideaal voor een familievakantie. Het park is centraal gelegen zodat u tijdens uw verblijf in Nederland nog optimaler de de omgeving van de Veluwe. Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld voor kinderen ontwikkeld. Kinderen die veel tijd op het internet doorbrengen kunnen toegang krijgen tot onze kindvriendelijke parken met WiFi!

“De Veluwe heeft veel te bieden voor een topvakantie”.

Zijn vakanties in Nederland saai? Niet als je als gast naar Recreatiepark De Boshoek gaat. Hier kan een fietstocht of wandeling het verschil maken tussen een echte vakantie en een die als saai kan worden omschreven.

Midden op de groene Veluwe, waar de hoogste bosdichtheid van heel Europa te vinden is, ligt Recreatiepark De Boshoek. Deze gezinsvriendelijke 5-sterren camping (volgens ANWB) zal u ontspannen en tevreden achterlaten. Een hoog kwaliteitsniveau is slechts één onderdeel van de BOSHOEK-beleving. Persoonlijke benadering is zonder uitzondering. Hier draait het niet alleen om luxe accommodaties. Geniet van meer dan 1.000 kilometer aan boswandelingen op mooie wandelpaden.

Geniet op vakantie

Het belangrijkste doel voor iedereen om op vakantie te gaan? De Boshoek heeft als doel om gezinnen te helpen kiezen. Het zal uniek en bijzonder zijn, iets waar het hele gezin van zal genieten.

Overnachting op de Veluwe

Een perfecte vakantie om met z’n tweeën te genieten in een van de hotelkamers op de Veluwe of er even tussenuit te gaan op het prachtige park. Kunt u niet kiezen tussen een luxe kamer en een camping, een ruime kampeerplaats, verblijf dan in een bungalows waar uw gezin ook samen vakantie kan vieren.

De Boshoek is een plek voor een verscheidenheid aan activiteiten en faciliteiten, voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt genieten van een breed scala aan activiteiten, van spelende kinderen in hun eigen speciale speeltuin tot een zwembad voor volwassenen en interactieve bowlingbanen. In de zomervakantie zorgen onze animatoren voor vermaak. Bij slecht weer hebben we voldoende activiteiten binnen. Het vakantiepark biedt zwembaden, tennisbanen, een bowlingbaan. Men mag het speciale animatieteam niet vergeten.

Genieten op de Veluwe

Op de Veluwe zijn veel attracties te bezoeken. Bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum, Nationaal Park De Hoge Veluwe of de Koningin Julianatoren. Omdat De Boshoek centraal gelegen is, is het gemakkelijk om hier te komen. De omliggende plaatsen bieden staatsbossen en goede fiets- en wandelmogelijkheden.

Alle Eigenschappen van Recreatiepark De Boshoek

Dit bungalowpark ligt In het bos
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad
Dit bungalowpark van Recreatiepark De Boshoek heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: e-Chopper, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 12 Personen, 14 Personen, 16 Personen, 18 Personen, 2 Personen, 20 Personen, 24 Personen, 28 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Recreatiepark De Boshoek

Brugveenseweg 25
3781 PG Voorthuizen