BungalowparkDeal.nl

Park Duynzoom

  • Bijzonder, kleinschalig vakantiepark met luxe 8-persoonsvilla’s.
  • De villa’s zijn zeer ruim (maar liefst 160m2 !)
  • 4 Slaapkamers met elk een eigen luxe badkamer.
  • Diverse wellnessfaciliteiten zoals een eigen sauna of whirlpool.

Fotogalerij Park Duynzoom

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Dutchen kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Park Duynzoom

Dit bungalowpark van Dutchen vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Park Duynzoom

Elk uur vertrekt er een veerboot naar Texel, waar het Park Duynzoom een ware natuuroase is. U zult zich niet vervelen in de rustieke badplaats. Trek uw laarzen of stevige schoenen aan en ontdek het afwisselende landschap op Texel. U raakt niet uitgekeken op het verkennen van de verschillende polders, de bossen, schorren en kloven te voet te verkennen. Zet uw tweewieler op uw fietszadel om de natuurlandschappen te verkennen, of fiets mee op één van de vele fietsroutes over het eiland, waar schilderachtige taferelen worden afgewisseld met gezellige dorpjes. Lekker uitwaaien met de fiets in de zomer, terwijl u in het voorjaar een oogje in het zeil houdt voor lammetjes en broedende vogels in het voorjaar.

Duynzoom op Texel is niet alleen een vakantie-hotspot, maar ook een thuishaven voor rustzoekers, recreanten en natuurliefhebbers. Dit kleinschalige bungalowpark ligt op het prachtige waddeneiland Texel. Ongeacht het seizoen is het op deze rustige locatie heerlijk toeven. Wilt u even uitwaaien, dan zal de ligging van dit kleinschalige bungalowpark aan het strand u niet teleurstellen.

Wat zijn de activiteiten er op Texel?

Uw reis naar Texel begint in Den Helder, waar u de veerboot neemt naar Texel. Prachtige vergezichten, hoog in de lucht, zeemeeuwen, en een frisse zeewind door uw haren. Na een tocht van 20 minuten over het water komt u aan op Texel – de perfecte bestemming om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het eiland. Op Dutchen Park Duynzoom kunt u leven zonder stress. Duynzoom heeft vrijwel geen voorzieningen, maar op Duynzoom kunt u genieten van de rust van de natuur.

Wilt u een zomeruitje vol actie of bent u op zoek naar plezier in de duinen? Texel biedt volop mogelijkheden voor actie en plezier. Ook kunt u in de buurt van Duinzoom een bezoek brengen aan Ecomare waar u zeehonden van dichtbij kunt bekijken en alles over deze dieren te weten kunt komen.

Na de glorie en schoonheid van alles wat Texel te bieden heeft, geniet men van de rust van de villa’s. Texel in de zomer maakt ontspannen in de eigen villa met een mooie, comfortabele buitendouche en sauna, een tuin, een barbecueplaats en buitenmeubilair. Om van nog meer luxe te genieten, kan de villa worden uitgebreid met luxe buitenfaciliteiten, zoals een whirlpool.

Alle Eigenschappen van Park Duynzoom

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?

Contactgegevens van Park Duynzoom

Bosrandweg 487
1796 NH De Koog