BungalowparkDeal.nl

Park de Zeegser Duinen

  • Midden in de natuur,
  • Zeer luxe accommodaties,
  • Sommige accommodaties met een sauna,
  • Centraal gelegen in Drenthe.

Fotogalerij Park de Zeegser Duinen

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Dutchen kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Park de Zeegser Duinen

Dit bungalowpark van Dutchen vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Park de Zeegser Duinen

Park de Zeegster Duinen in het midden van Drenthe, met het eeuwenoude beekje de Drentser Aa, heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden van het nationaal park is een ongerept stukje in het hart van Nederland. Een kleine stad is goed bereikbaar, evenals musea en galeries in Groningen en Assen.

Vrede, ruimte en groen – het verlangen ernaar groeit. Op dezelfde manier als recreatieve mogelijkheden om te recreëren – worden bij een groeiend aantal mensen belangrijker. In een 5-sterren genomineerd Nationaal Park De Zeegse Duinen in Nederland kunt u gericht investeren en gratis recreëren. De Drentsche Aa is een ongerept stukje Nederland in het noorden met een 5-sterren nominatie voor natuur. Het stadsleven van Groningen en Assen zijn binnen handbereik.

De Zeegser Duinen is een populaire toeristische bestemming. Het wordt gekenmerkt door zijn kenmerkende architectuur, en rustige ligging in de prachtige natuur. De meest bijzondere accommodatie is dat er een huis staat midden in een natuurgebied.Er is een mooie plek gekozen die op het zuiden of westen ligt, op een goede locatie met een prachtig uitzicht over de omgeving.Het biedt veel ruimte op het terrein, met veel privacy.De lodges zijn op het zuiden of zuidwesten georiënteerd, waardoor er een schilderachtig uitzicht is.’s Avonds hebben de lodges een buitenkeuken, lounge en terras.

Een met de natuur; dat is het gevoel dat een modern gezin kan ervaren met een moderne en duurzame recreatiewoning. De stoere houten afwerking, grote raampartijen en een ruim terras – maken elk aspect van deze woning geschikt en optimaal voor het buitengenot.

In het park kunt u rust en kalmte ervaren, frisse lucht, en spectaculaire landschappen vanaf elk uitkijkpunt. Uw huis ligt op slechts een paar minuten rijden van het centrum van het park, waardoor het park een perfecte uitvalsbasis is voor een bezoek aan de omgeving.

Rondom het park zijn er fietsroutes, golfbanen en wandelgebieden.

Waarom een vakantie op De Zeegser Duinen?

Park de Zeegser Duinen wordt ontwikkeld op een unieke locatie midden in natuurgebied Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, paardrijden of picknicken langs de eeuwenoude beek. Steden als Groningen en Assen zijn eenvoudig te bereiken en liggen op slechts 15 – 20 minuten rijden; ideaal voor musea bezoek, een dagje winkelen of een gezellig tafelen in een van de vele restaurants.

Alle Eigenschappen van Park de Zeegser Duinen

Dit bungalowpark ligt In het bos
Het park heeft: Geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Park de Zeegser Duinen

Schipborgerweg 19
9483 TL Zeegse