BungalowparkDeal.nl

Mölke

  • 7 dagen van tevoren kosteloos omboeken,
  • Laagste prijs garantie bij directe boeking,
  • Vakantiehuisjes tot 8 personen,
  • Alles in één prijzen, geen verrassingen.

Fotogalerij Mölke

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Vakantiepark Mölke kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Mölke

Dit bungalowpark van Vakantiepark Mölke vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Mölke

Vakantiepark & Partycentrum Mölke ligt in Twente aan het riviertje de Regge.

Bij Vakantiepark Mölke heb je een zeer uitgebreide keuzemogelijkheid aan vakantiehuizen. Een huisje aan het water, met privé wellness, geschikt voor mindervaliden of een speciale kinderbungalow. Echt ieder gezelschap vindt hier een passende accommodatie. Bij Mölke kun je voor 2 t/m 14 personen een huisje huren welke sfeervol en met moderne voorzieningen is ingericht.

Mölke is een erkende 5-sterren topcamping. Hier kun je kamperen bij rivier de Regge in Twente. Er is keuze uit verschillende kampeerplaatsen waaronder een huisdiervriendelijke kampeerplaats of een kampeerplek met privé sanitair. Afhankelijk van de keuze beschik je over voorzieningen als 4 tot 10 ampère elektra, gedeeld of eigen watertappunt. Warm water en douchen is gratis!

Bij Vakantiepark Mölke ervaar je de Slow Living Experience. Wat dat is? Je kunt dit het beste vergelijken met je eigen weekendgevoel: op zoek naar leuke plekken in de omgeving, ontspannen en doen wat je leuk vindt. Op het park zijn veel faciliteiten voor jong en oud. Duik in het binnenzwembad, hang je hengel uit in de Regge, schuif aan in ons kindvriendelijke restaurant en huur een sup, bootje, fiets of green buggy. Ook beleef je oneindig veel plezier op onze bowlingbaan, de binnenspeeltuin en verschillende buitenspeelplekken.

En dan heb je de veelzijdige omgeving nog niet eens ontdekt. Trek er op uit en geniet van het beste van Twente en Salland!

Alle Eigenschappen van Mölke

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Elektrische auto opladen op het park, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad
Dit bungalowpark van Vakantiepark Mölke heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Bootverhuur, e-Chopper, Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Mölke

Molendijk 107
7466 PD Zuna