BungalowparkDeal.nl

Molecaten Wijde Blick

  • Ruime keuze uit chalets,
  • 1500 Meter van het Noordzee-strand,
  • Zwembad op het park,
  • Leuke dierenweide,
  • Animatieteam voor de kleintjes.

Fotogalerij Molecaten Wijde Blick

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Wijde Blick

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Wijde Blick

Het Noordzee-strand ligt maar 1500 meter lopen vanaf vakantiepark Molecaten Wijde Blick. De Zeeuwse stranden zijn landelijk bekend om hun uitgestrektheid en schoonheid. Zwemmen die je dan ook heerlijk in de zee. Maar let op: er is ook een zwembad met kinderbad en 25 meter lange glijbaan op het park zelf.

Renesse is een heerlijke plek om je vakantie door te brengen. Waarom neem je Molecaten Park Wijde Blick niet mee in je overwegingen als je een vakantiepark in Zeeland zoekt?

Molecaten Park Wijde Blick in Renesse is een fantastische vakantiebestemming op het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland! Huur voor je strandvakantie één van onze comfortabele en luxe 4 tot 6 persoons chalets. Goed om te weten: 4-persoons chalet Zilvermeeuw is zeer geschikt voor senioren en in 6-persoons chalet Watersnip is ook jouw huisdier welkom!

Voor kinderen is er de speeltuin met airtrampoline, voor de ouderen een jeu de boules-baan! Voor vers brood, groente en fruit kun je terecht in de supermarkt. Een hapje eten in onze snackbar op het park kan natuurlijk ook. De mooiste plek om te picknicken is onze natuurweide met schaapjes, waar je ook zeker allerlei vogels zult spotten.

Op Molecaten Park Wijde Blick is van alles te beleven in de vakantieperiodes! Van gezellige knutselochtenden tot stoere sporttoernooitjes en swingende minidisco’s, je beleeft het hier allemaal. Zo nu en dan maken wij het programma nóg leuker door een highlight toe te voegen! Denk dan aan een grappige theatershow of een sportclinic van een ex- profsporter.

Alle Eigenschappen van Molecaten Wijde Blick

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Elektrische auto opladen op het park, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Binnenzwembad, Kinderbad, Open Glijbaan
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, e-Chopper, Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten Wijde Blick

Lagezoom 23
4325 CP Renesse