BungalowparkDeal.nl

Molecaten Waterbos

Direct aan de duinen en op loopafstand van het geliefde en zeer kindvriendelijke strand van Rockanje ligt Molecaten Park Waterbos met kampeerplaatsen en leuke huuraccommodaties.

  • Geen huisdieren toegestaan,
  • Buitenzwembad met kinderbad,
  • Visvijver op het park,
  • ca. 2 Kilometer van het strand (Noordzee).

Fotogalerij Molecaten Waterbos

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Waterbos

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Waterbos

Alweer een park van Molecaten welke vlak achter de duinen aan het strand is gebouwd. Dat doen ze toch goed bij Molecaten!

Ook Molecaten Park Waterbos ligt goed. Een paar minuten lopen (ca. 2000 meter) – het duin over – en hopla, je staat met je voetjes in het warme zand van het Noordzeestrand. Jij en je kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken met het bouwen van zandkastelen, vliegeren of even zwemmen in de zee.

Pas je op voor gevaarlijke stromingen? Als je nog niet eerder hebt gehoord van het gevaar van een mui moet je echt eerst even naar de website van de Reddingsbrigade. Zij hebben een artikel over hoe een mui werkt en hoe je er veilig uit zwemt als je er in gekomen bent. Lees het artikel, klik hier.

Molecaten Waterbos: waarom wil je dit park bezoeken?

De vraag van de dag is natuurlijk wel: waarom wil je naar Molecaten Park Waterbos?

Er zijn enkele zaken die dit park uniek maken ten opzichte van andere parken van Molecaten aan de Noordzee. Om te beginnen heeft Molecaten Waterbos naast de ligging aan het strand ook nog een buitenzwembad en een vis- en speelvijver. En die drie dingen zie je niet zo vaak op één park.

Een ander voordeel van dit bungalowpark is de ruime keuze aan accommodaties: chalets, huurcaravans, ingerichte tenten, kampeer cabins, kampeerplaatsen, camperplaatsen. Lange lijst, hé?

Toch kunnen we ook wel enkele redenen noemen om vooral niet naar Molecaten Waterbos te willen gaan:

  1. Huisdieren niet toegestaan
  2. WiFi is niet gratis

Als deze twee redenen voor jou breekpunten zijn, dan moet je echt even onze vergelijkingspagina voor bungalowparken bezoeken. Je kunt heel handig filteren op parken waar je wel je hond, lama of neushoorn mag meenemen en waar je je selfies wel gratis via WiFi op social media kunt plaatsen.

Alle Eigenschappen van Molecaten Waterbos

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Huisdier niet toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Buitenzwembad, Kinderbad
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten Waterbos

Duinrand 11
3235 CC Rockanje