BungalowparkDeal.nl

Molecaten ’t Hout

Op het drie provinciën punt Friesland, Groningen, Drenthe ligt midden in de bossen en vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen; Molecaten Park ’t Hout.

  • Echt familiepark,
  • Met binnenspeeltuin,
  • Heerlijk fietsen en wandelen in de bossen van Appelscha/Bakkeveen,
  • Groningen, Drachten en Assen binnen 60 autominuten afstand.

Fotogalerij Molecaten ’t Hout

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten ’t Hout

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten ’t Hout

Door de speeltuinen (binnen én buiten!) en een fantastisch zwembad is dit park in Bakkeveen een droomplek voor (klein)kinderen! Liever per fiets of te voet eropuit? De ‘oer’ Friese omgeving zal je verrassen. Huisdieren toegestaan.

Bakkeveen is zowel in Friesland, Groningen als Drenthe bekend onder de lokale bevolking, vooral door de uitgestrekte bossen waar je uren kunt rondwandelen. Heerlijk die bosgeur opsnuiven!

Molecaten ’t Hout

Het meest unieke kenmerk van Molecaten ’t Hout is het zwembad. Er is een dubbele buisglijbaan en enkele fonteinen. Het is er heerlijk toeven, vooral bij een lekker zomers zonnetje.

Is het weer wat minder? Geen probleem, want er is ook een indoor speeltuin.

Terwijl de grotere kinderen zich vermaken op de airtrampoline, klimmen en glijden, kan vader of moeder met de jongste kids naar de dierenweide. Deze kleine kinderboerderij is super. Het is alles dat je nodig hebt om een tijdje te ontspannen met je kinderen in de mooie Drents-Friese bossen.

Alle Eigenschappen van Molecaten ’t Hout

Dit bungalowpark ligt In het bos
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Buisglijbaan, Buitenzwembad, Kinderglijbaan
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Pizza Afhalen, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten ’t Hout

Duerswâldmer Wei 11
9243 KA Bakkeveen