BungalowparkDeal.nl

Molecaten Noordduinen

Het perfecte park met zwembad in Katwijk aan Zee voor wie luieren op het strand graag afwisselt met wandelen door de duinen, een bezoek aan de bollenvelden, Keukenhof (voorjaar) en mooie historische steden. Huisdieren niet toegestaan.

  • Huisdiervrij!
  • Vlakbij zee en strand,
  • Bungalowpark met skatebaan (Uniek!)

Fotogalerij Molecaten Noordduinen

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Noordduinen

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Noordduinen

Tijdens je vakantie op Molecaten Park Noordduinen ben je slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand. Hoe heerlijk is dat! Een duik in zee is dus snel gedaan. Voor gezinnen met kinderen is Noordduinen een hele fijne vakantiebestemming; zwemmen (binnen- en buitenzwembad), spelen op een houten piratenschip of omhoog via de klimwand… het kan er allemaal! En met de attracties: Corpus, Duinrell, Madurodam, Space Expo, Sea Life en Archeon om de hoek kan een vakantie op Noordduinen nooit lang genoeg duren!

Noordduinen ligt aangenaam beschut in fraai begroeide duinen en is opgedeeld in velden voor toeristisch kamperen (ook voor lang kampeerders) en huuraccommodaties. Want… heb je geen eigen kampeermiddel, maar wil je wel genieten van dat fijne campingsfeertje? Reserveer dan één van onze comfortabele chalets met veranda! Of geniet in een vakantiehuisje waar het voelt alsof je je midden in een duinlandschap bevindt! Goed om te weten, er zijn drie vakantiehuisjes voor mindervaliden.

Alle Eigenschappen van Molecaten Noordduinen

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Huisdier niet toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Kinderbad, Open Glijbaan, Peuterbad
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Pizza Afhalen, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, e-Chopper, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten Noordduinen

Campingweg 1
2221 EW