BungalowparkDeal.nl

Molecaten Landgoed Molecaten

De vakantiehuisjes op Landgoed Molecaten zijn bijzonder sfeervol en helemaal van hout! Vanaf je zonnige terras met mooie rododendrons heb je uitzicht richting bos en op het speelveld.

  • Geen voorzieningen
  • Zeer rustig park, kleinschalig
  • Autovrij
  • Weinig voor kinderen: alleen enkele speeltuinen

Op 2 kilometer afstand vind je Molecaten Park De Leemkule. Gasten van Landgoed Molecaten mogen gratis gebruik maken van het zwembad van De Leemkule.

Fotogalerij Molecaten Landgoed Molecaten

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Landgoed Molecaten

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Landgoed Molecaten

De vakantiehuisjes op Landgoed Molecaten zijn heel sfeervol gebouwd. Ze staan onder de bomen en zijn zelf van hout gemaakt. Enkele vakantiehuisjes hebben zelfs een stenen barbecue op het eigen terrein staan.

Dit bungalowpark is heel eenvoudig opgezet en kleinschalig. Voorzieningen en faciliteiten zijn er eigenlijk niet. Je komt hier écht voor de rust en misschien is dit wel het perfecte park voor stellen die zonder kinderen op vakantie gaan en gewoon willen ontspannen in de Veluwse bossen.

Ga je wel met kinderen op vakantie? Houd er dan rekening mee dat er alleen enkele speeltuinen en één tafeltennistafel op het park te vinden zijn.

Op 2 kilometer afstand vind je Molecaten Park De Leemkule. Gasten van Landgoed Molecaten mogen gratis gebruik maken van het zwembad van De Leemkule. Op dat park vind je ook andere zaken zoals een restaurant, fietsverhuur, etc.

Alle Eigenschappen van Molecaten Landgoed Molecaten

Dit bungalowpark ligt In het bos
Autovrij, Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Nee, het park heeft geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur

Contactgegevens van Molecaten Landgoed Molecaten

Koeweg 1
8051 PM Hattem