BungalowparkDeal.nl

Molecaten Hoogduin

Na een mooie klim het duin op, heb je een geweldig panoramisch uitzicht over de camping, het Zeeuwse boerenland met bijzonder leuke dorpjes en het geweldige uitgestrekte strand dat tot de schoonste stranden van Nederland behoort!

  • Bungalowpark aan het strand,
  • Accommodaties op het strand,
  • Weinig faciliteiten,
  • Vlakbij België.

Fotogalerij Molecaten Hoogduin

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Hoogduin

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Hoogduin

Molecaten Park Hoogduin is een park met weinig faciliteiten als je het vergelijkt met andere parken van Molecaten. Maar is dat erg? Waarschijnlijk niet.

Kijk, je kunt op zich prima buiten het park wat vertier vinden: dagje naar Brugge of Knokke bijvoorbeeld. Dat is het voordeel van een bungalowpark in Zeeuws Vlaanderen. Je bent gewoon dicht bij de Belgische grens. Wist je dat Knokke ook wel het ‘Marbella’ van de Noordzeekust wordt genoemd?

Wil je iets verder weg van het park, dan kun je ook nog met de auto naar Breskens, daar door de tunnel naar Vlissingen om hier op de boulevard te flaneren of om lekker te shoppen. Vlissingen is een leuke stad. Ben je hier al eens geweest? Dan kun je ook nog doorrijden naar Middelburg, de hoofdstad van Zeeland.

Nu weer even terug naar de kenmerken van het park..

Wat maakt Molecaten Park Hoogduin nou zo interessant?

Dat is op zich niet heel moeilijk te bepalen. We kunnen twee redenen noemen waarom je zou moeten kiezen voor Molecaten Park Hoogduin:

  1. Strandhuisjes
  2. De zee en het strand

Strandhuisjes zijn accommodaties die letterlijk op het strand zijn gebouwd. Dus je verblijft eigenlijk net buiten het park met je voetjes in het warme zand. De huisjes zijn 25m² groot (eigenlijk: klein) en zijn geschikt voor 6 personen. Is het mooi weer, dan ben je toch met z’n allen buiten. Maar is het een dagje wat minder weer of gewoon koud buiten, dan heb je wel een probleem. Want 25 vierkante meter met 6 personen is echt geen pretje.

De zee en het strand: Park Hoogduin in Cadzand is gebouwd achter de duinen. Daar zijn er wel meer parken van, maar in de meeste gevallen moet je zo’n 1500 tot 3000 meter lopen om bij het strand te komen, zoals Molecaten Park Waterbos. In dit geval klim je over de duinen heen en ben je op het strand. Zeeland is trouwens bekend van de uitgestrekte, schone stranden. Neem jij zelf je eventuele afval mee als je weer van het strand vertrekt? Dan houden we het ook voor de volgende bezoekers schoon.

Aan het begin van dit artikel meldde ik je dat het park weinig faciliteiten heeft. We denken niet dat het heel erg is. In de omgeving is voldoende te doen. En het unieke kenmerk van het Molecaten Hoogduin is natuurlijk de ligging aan het strand.

Kies je voor Molecaten Park Hoogduin? Dan kies je hoofdzakelijk voor een strandvakantie.

Alle Eigenschappen van Molecaten Hoogduin

Dit bungalowpark ligt Aan een strand, Aan een zee
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Nee, het park heeft geen zwembad
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bolderkar Verhuur, Fietsverhuur, Strandrolstoel Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten Hoogduin

Zwartepolderweg 1
4506 HT Cadzand