BungalowparkDeal.nl

Molecaten Het Landschap

Hier in het Drents-Friese Wold en buurtschap Wateren (bij Diever) krijgt de natuur alle ruimte. Stoere ‘buiten’ kinderen, natuurliefhebbers en actievelingen zitten hier goed. Er is een fijn zwembad en speelvijver! Huisdieren toegestaan.

  • Zwemmen in het zwembad of het meer,
  • Ruime keuze uit chalets,
  • Midden in het Drents-Friese Wold,
  • Voor rust- en natuurliefhebbers.

Fotogalerij Molecaten Het Landschap

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Het Landschap

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Het Landschap

Molecaten Park Het Landschap ligt op de grens van Drenthe en Friesland. Zo heb je dus eigenlijk het beste van twee werelden. 🙂

Het natuurgebied waarin Molecaten bungalowpark Het Landschap ligt noemen we het ‘Drents-Friese Wold’. Wold is een ander woord voor woud of bos. De omgeving van het park is vooral bekend door de mountainbike paden die er te vinden zijn, maar ook door de wandelroutes die zijn uitgezet door Staatsbosbeheer.

Wauw wat een landschap! De ligging van Molecaten Park Het Landschap in het Nationaal Park Drents-Friese Wold is subliem. Dit Nationale Park is één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het is een ‘walhalla’ voor wandelaars en fietsers én een bijzonder ‘stoere’ bestemming voor kinderen die houden van buitenspelen! Zin in een vakantie in dit stukje Drenthe? Kom bij Molecaten Het Landschap kamperen of een chalet huren!

Alle Eigenschappen van Molecaten Het Landschap

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Binnenzwembad
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: e-Chopper, Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 14 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten Het Landschap

Schurerslaan 4
8438 SC Wateren