BungalowparkDeal.nl

Molecaten Flevostrand

Fotogalerij Molecaten Flevostrand

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Flevostrand

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Flevostrand

Een vakantie op ons vakantiepark en camping in de typisch Hollandse polder zal je doen verrassen. De mogelijkheden in de omgeving zijn eindeloos en de faciliteiten op ons park plezierig voor jong en oud. Een veelzijdige vakantiebestemming voor even tussendoor of een lekker lang verblijf.

Molecaten Park Flevostrand

Bungalowpark Flevostrand van Molecaten vind je aan het Veluwemeer. Aan de overkant van het meer ligt Harderwijk en daar bevindt zich gelijk het eerste uitje voor jou en je gezin: Dolfinarium! Of ben je toe aan wat meer spanning? Neem je reisgezelschap dan mee naar Walibi Holland in Biddinghuizen: 20 minuten met de auto.

Nu eerst even over Park Flevostrand zelf, want je hoeft het bungalowpark niet eens te verlaten om je kinderen bezig te houden. Zeker als er watersportliefhebbers mee zijn: surfen, zwemmen, zeilen, vissen, het is allemaal mogelijk. Er zijn verschillende verhuurmogelijkheden voor op het water, maar ook op het vaste land. Huur een fiets om Flevoland te ontdekken. Zeker in het voorjaar en de zomer heb je kans dat de uitgestrekte velden vol staan met tulpen. Kies een e-chopper om de omgeving mee te verkennen. Dan ben je niet alleen milieuvriendelijk bezig, je ziet er ook nog eens stoer uit!

Alle Eigenschappen van Molecaten Flevostrand

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een meer, Aan een strand
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Binnenzwembad, Bubbelbad, Buitenzwembad, Kinderbad, Peuterbad
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bootverhuur, e-Chopper, Fietsverhuur, Kanoverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten Flevostrand

Strandweg 1
8256 RZ Biddinghuizen