BungalowparkDeal.nl

Molecaten De Leemkule

De karakteristieke boerderij (met restaurant!) aan de rand van het zwembad en speelveld is het sfeervolle ‘centrum’ van De Leemkule in Hattem. Ieder jaargetijde is hier fantastisch!

  • Binnen- en Buitenzwembad met Turks stoombad,
  • Dierenweide,
  • Veel horeca: restaurant, bar, snackbar, broodjesservice,
  • Verhuur van fietsen, e-choppers, skelters

Fotogalerij Molecaten De Leemkule

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten De Leemkule

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten De Leemkule

Aan de noordkant van de geliefde Veluwe vind je bungalowpark Molecaten De Leemkule. Het bevindt zich midden in de bossen tussen de reeën en zwijnen. Het park is heel sfeervol opgesteld en de vakantiehuisjes zijn relatief ruim, dat geldt ook voor de kampeervelden.

De Leemkule is van alle gemakken voorzien:

  • ’s Ochtends: begin je dag met een goed ontbijt van de broodjesservice. Huur vervolgens een fiets of e-chopper en verken het bosrijke gebied rondom het bungalowpark. Heerlijk de geur van het bos inademen, dat kun je thuis niet!
  • ’s Middags: na de lunch in je sfeervolle vakantiehuisje of huurcaravan kun je nog even heerlijk wat baantjes zwemmen in het binnenzwembad. Te warm? Dan ga je toch lekker naar buiten om te zwemmen? Ook daar vind je waterfonteinen en een kindergedeelte. Uitrusten kan zelfs door je handdoekje op de zonneweide uit te spreiden. Als het te koud is om op de zonneweide te liggen kun je natuurlijk ook ontspannen (of opwarmen) in het Turks stoombad.
  • ’s Avonds: heb je geen trek in frietjes of pizza als afhaalmaaltijd? Maakt niet uit. In het á la carte restaurant kun je ook heerlijk eten: vis, vlees, pannenkoeken of andere kindermenu’s. Bekijk het menu op de website.

Lijkt je zo’n dagindeling wel fijn? Bij De Leemkule kun je kiezen uit diverse vakantiehuizen, pipo-wagens, campinghutten en meer. Bekijk de website voor alle mogelijkheden en de beschikbaarheid. 🙂

Alle Eigenschappen van Molecaten De Leemkule

Dit bungalowpark ligt In het bos
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Binnenzwembad, Buitenzwembad, Kinderbad, Kinderglijbaan, Open Glijbaan, Peuterbad
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Grand Café, Pizza Afhalen, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: e-Chopper, Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 12 Personen, 2 Personen, 4 Personen, 6 Personen, 7 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Molecaten De Leemkule

Leemkuilen 6
8051 PW Hattem