BungalowparkDeal.nl

Molecaten De Agnietenberg

  • Aan meer met een strand,
  • Broodjesservice,
  • Vissen op het park (met vergunning)

 

Fotogalerij Molecaten De Agnietenberg

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten De Agnietenberg

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten De Agnietenberg

Ontwaak in de ochtend op dit vakantiepark bij Zwolle. Kom aan en verwen uzelf met verse broodjes die u bij de broodjesservice kunt kopen. Het vakantiepark dat gericht is op families heeft air-trampolines uitgelegd. In dit gedeelte van Zwolle kunnen de kinderen springen op de trampoline, gezelschapsspelletjes doen of zwemmen in het meer bij het park dat een eigen zandstrand heeft. Er is ook een café op de hoek en de perfecte plek om te ontspannen.

Vakantie tussen stad en boerenland

Molecaten Park De Agnietenberg ligt in een verrassend mooi natuurgebied aan de rand van Hanzestad Zwolle. Via het bos van de ‘Agnietenberg’, met oude bomen en mooie bospaden, bereik je de entree van de camping. De ligging aan de meanderende Overijsselse Vecht en de Agnietenplas (een openbare zwemgelegenheid, geen eigendom van Molecaten) is uniek en geeft je direct dat fijne vakantiegevoel. Grenzeloos genieten noemen we dat!

Na een dagje winkelen en musea-bezoek in Zwolle of na een mooie fiets-/wandeltocht door Vechtdal Overijssel is het tijd voor ontspanning op de camping. Je caravan, camper of tent krijgt plaats bij het water van Molecaten De Agnietenplas. Het uitzicht vanaf het kampeerveld aan de plas is echt prachtig! Voor meer gemak en comfort zijn er ook chalets met veranda aan de Agnietenplas en centraler op de camping te huur.

Wordt het een dagje stad, op ontdekking door het Vechtdal of blijf je lekker relaxen op ons park? De vishengel, een opblaasbootje of luchtbed moeten beslist mee op vakantie. Het strand aan de Agnietenplas is een fijne plek om de dag door te brengen.

Alle Eigenschappen van Molecaten De Agnietenberg

Dit bungalowpark ligt Aan een meer, Aan een strand
Huisdier Toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Nee, het park heeft geen zwembad
Jammer, dit bungalowpark heeft geen horeca op het park. Misschien wil je liever andere bungalowparken vergelijken?
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 2 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten De Agnietenberg

Haersterveerweg 27
8034 PJ Zwolle