BungalowparkDeal.nl

Molecaten Bosbad Hoeven

Zwemmen, vissen, midgetgolfen, fietsen, lekker uit eten… Molecaten Park Bosbad Hoeven biedt zoveel mogelijkheden dat een vakantie al snel te kort is!

  • Gratis toegang tot naastgelegen waterpark met 7 glijbanen,
  • Fiets- en e-chopperverhuur,
  • Gericht op families,
  • 20 Autominuten vanaf de Efteling.

Fotogalerij Molecaten Bosbad Hoeven

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Molecaten kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Molecaten Bosbad Hoeven

Dit bungalowpark van Molecaten vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Molecaten Bosbad Hoeven

Zwemmen, vissen, midgetgolfen, fietsen, lekker uit eten… Molecaten Park Bosbad Hoeven biedt zoveel mogelijkheden dat een vakantie al snel te kort is!

Door het enorme aanbod aan faciliteiten en de gevarieerde omgeving is het de ideale vakantiebestemming (kort of lang) voor gezinnen met kleine kinderen én tieners! In het voor- en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Of je nu wilt genieten van een ruime huurcaravan, een luxe chalet, een compleet ingerichte tent of lekker wilt kamperen met je eigen caravan, camper of tent; op Molecaten Park Bosbad Hoeven kan het allemaal. Altijd geniet je er van het gemoedelijke campingsfeertje en de verzorgde faciliteiten voor een ontspannen vakantie.

Waterspeelpark Splesj

Gasten van Molecaten Bosbad Hoeven mogen zonder extra kosten naar het waterspeelparki Splesj in Hoeven. Het is het meest unieke kenmerk van Bosbad Hoeven en daarom verdient het een speciaal plekje op deze informatiepagina over Molecaten Bosbad Hoeven.

Dit zijn de kenmerken van het Waterspeelpark Splesj:

  • Spray-park van 900 m2
  • 7 spectaculaire waterglijbanen
  • Speeltuin met o.a. airtrampoline
  • Adventure Minigolf, tegen betaling
  • Voor alle leeftijden

Leuk om even te kijken is de video van het waterspeelpark Splesj:

Historische steden, bijzondere musea, gezellige winkelcentra en mooie natuurgebieden wisselen elkaar af. Perfect om te ontdekken tijdens een fiets- of wandeltocht. Heel West-Brabant is aaneengeschakeld door het fietsknooppunten netwerk ‘Brabantse Delta’ en ‘Baronie’. Tevens heeft het zuidwesten van Brabant het grootste wandelroutenetwerk van Nederland, 1.000 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden liggen hier aan je voeten.

Voor kinderen is Brabant één groot attractieparadijs. Als het even geen ‘Splesj-weer’ is hebben we op het park ook een binnenspeeltuin. Of zijn je kinderen klaar voor het echte avontuur? Skiën in de zomer in SnowWorld of echt vliegen als een vogel in Skydive zijn wel heel bijzonder. Een bezoek aan de Efteling is succes verzekerd.

Alle Eigenschappen van Molecaten Bosbad Hoeven

Dit bungalowpark ligt In het bos
Huisdier niet toegestaan, Wasserette, WiFi (Betaald)
Het park heeft: Bandenglijbaan, Buisglijbaan, Buitenzwembad, Kinderbad, Kinderglijbaan, Open Glijbaan
Dit bungalowpark van Molecaten heeft: Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: e-Chopper, Fietsverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Molecaten Bosbad Hoeven

Oude Antwerpsepostbaan 81b
4741 SG Hoeven