BungalowparkDeal.nl

Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

  • Direct gelegen naast 1.000 ha Staatsbosbeheer
  • Beperkt recreatieprogramma
  • Verwarmd openlucht zwembad
  • Hondenvrije camping
  • Restaurant De Heksenboom

Fotogalerij Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Ardoer kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

Dit bungalowpark van Ardoer vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat. Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn.

Jonge gezinnen zullen zich absoluut niet vervelen op dit vakantiepark. Ondanks het feit dat er slechts een zeer beperkt recreatieprogramma beschikbaar is voor peuters, zullen kinderen van ongeveer één tot ongeveer vijf jaar daar met veel plezier met hun vriendjes dingen doen in het verwarmde buitenzwembad, de ballenbak, in het overdekte zwembad, de ballenbak, in de binnenspeeltuin, op de grote (lucht)trampoline.

Kamperen kan ook!

In Ullingse Bergen zijn er vele soorten kampeerplaatsen. Naast uw keuze voor een eenvoudige of comfortabele kampeerplaats, heeft u de mogelijkheid om een plaats te reserveren in een rustige laan of een gezellige laan. Boekt u een plaats in een rustige laan, dan bevindt u zich dicht bij speelvoorzieningen. Boekt u een gezellige baan, dan heeft u uitzicht op zandbakken met speeltoestellen.

Vooral ‘Grasveld 49 t/m 63’ en de volgende zijn erg populair bij jonge gezinnen en tijdens vakantieperiodes vanwege het ruime aanbod aan accommodaties. Wij bieden o.a. accommodaties als ‘Woodland Huts’, een gezellige ‘5-persoons’ Woodland Hut, een unieke ‘4-persoons’ lodge met bedstede en gemeubileerd terras, een ‘luxe ‘6-persoons’ chalet met veranda chalet en ook onze ‘5-persoons Jonge Gezinnen’ veranda chalet met een speciale kleine slaapkamer welke is voorzien van een kinderbedje en aankleedtafel. Bovendien hebben we diverse ‘babyfaciliteiten waaronder een box, babybadje, flessenwarmer, babymatje, en babykussen, luierwisselaar etc.

Alle Eigenschappen van Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Huisdier niet toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)
Het park heeft: Buitenzwembad, Kinderbad, Kinderglijbaan, Peuterbad
Dit bungalowpark van Ardoer heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: Fietsverhuur, Skelter Verhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

Bosweg 36
5845 EB Sint Anthonis