BungalowparkDeal.nl

Ardoer Recreatiepark Kaps

  • Dicht bij Duitse grens
  • Autovrije standplaatsen
  • Shortgolf Twente
  • Grote indoor- en outdoor speeltuin

Fotogalerij Ardoer Recreatiepark Kaps

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Ardoer kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Ardoer Recreatiepark Kaps

Dit bungalowpark van Ardoer vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Ardoer Recreatiepark Kaps

Ben je opzoek naar een gemoedelijke familiecamping in het prachtige Tubbergen in Overijssel? Dan ben je bij Recreatiepark Kaps aan het juiste adres. Een camping met diverse kampeerplaatsen, safaritenten, bungalows én groepsaccommodaties. Je verblijft hier in een groene, rustige omgeving waar genoeg te doen is voor jong en oud(ers). Kinderen hoeven zich bij Kaps niet te vervelen. Ze kunnen ravotten in het zwembad, (water)speeltuinen of op het sportveld. Ook voor wandelaars en fietsers is er genoeg te ontdekken in de omgeving. Kortom: genoeg te beleven op het park en in de omgeving.

Adoer Recreatiepark ’n Kaps

Ardoer Recreatiepark ’n Kaps is een ideaal familieresort in het groene bos in de regio Twente. Er is iets spannends aan het doorbrengen van tijd met het gezin. Hier kunnen de kinderen spetteren en spelen in het zwembad, en er is een leuke visvijver en klimmen en spelletjes spelen kan ook heel goed. Er is een bowlingbaan, golfbaan en het is een goede plek om een tijdje door te brengen.

Kamperen in Nederland

Camping Ardoer ’n Kaps ligt tussen de groene bossen en velden van Nederland en de Achterhoek. De camping ligt in de omgeving van het dorp Tubbergen, waar u kunt genieten van vele mooie bezienswaardigheden zoals kastelen.

Alle Eigenschappen van Ardoer Recreatiepark Kaps

Dit park heeft niet een speciale ‘ligging’.
Het park heeft: Buitenzwembad
Dit bungalowpark van Ardoer heeft: Restaurant, Snackbar
Ja, je kunt dit huren op het park: e-Chopper, Fietsverhuur, Scooter verhuur
Er zijn accommodaties voor: 10 Personen, 18 Personen, 4 Personen, 5 Personen, 8 Personen

Contactgegevens van Ardoer Recreatiepark Kaps

Tibsweg 2
7651 KP Tubbergen