BungalowparkDeal.nl

Ardoer Camping & Vakantiepark Bergumermeer

Camping Bergumermeer beschikt over een eigen haven. Huur een bootje en verken vanaf onze aan het water gelegen camping de Friese meren.

  • Recreatiestrand,
  • Haven,
  • Zeilschool,
  • Restaurants,
  • Jeugdhonk.

Fotogalerij Ardoer Camping & Vakantiepark Bergumermeer

Om een goed beeld te krijgen van dit bungalowpark van Ardoer kun je de foto’s in onderstaande galerij bekijken. Klik op een foto voor een grotere variant.

Video van Ardoer Camping & Vakantiepark Bergumermeer

Dit bungalowpark van Ardoer vind je in in Nederland. Bekijk nu de parkvideo om een idee van het bungalowpark en de omgeving te krijgen.

Over Ardoer Camping & Vakantiepark Bergumermeer

Welkom op Camping en Vakantiepark Bergumermeer! Hier zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in huis. Natuur, water(sport) en cultuur staan centraal. Of je nu toe bent aan een actieve vakantie of ontspanning, Friesland heeft het. De Friese Wateren zijn een walhalla voor watersportliefhebbers. Van wind- en kitesurfen tot kanoën en varen: Camping en Vakantiepark Bergumermeer ligt in het watersportcentrum van Nederland. Ook heeft het kindvriendelijke park talloze faciliteiten, zoals een recreatiestrand, haven, zeilschool, animatieteam, speeltuinen en nog veel meer. Beleef, ontdek en geniet – met het hele gezin!

Vakantiehuizen, kamperen of caravans

Voor een ontspannende recreatie of voor een actief weekendje weg zijn er vele mogelijkheden, waaronder het huren van uw eigen caravan, tent of stacaravan. Dit familiebedrijf biedt u de mogelijkheid om te ontspannen in uw eigen caravan, tent of stacaravan of in een van de mooie bungalows. Wij zijn er zeker van dat u hier zult vinden wat u zoekt.

Nieuw op het vakantiepark zijn de waterlodges en safarietent. De waterlodges zijn mooie chalets met hutten direct aan het kanaal gelegen.

Alle Eigenschappen van Ardoer Camping & Vakantiepark Bergumermeer

Dit bungalowpark ligt Aan een haven, Aan een meer, Aan een strand
Het park heeft: Binnenzwembad, Open Glijbaan
Dit bungalowpark van Ardoer heeft: Grand Café, Pizza Afhalen, Restaurant, Snackbar, Supermarkt
Ja, je kunt dit huren op het park: Bootverhuur, Fietsverhuur, Kanoverhuur
Er zijn accommodaties voor: 4 Personen, 5 Personen, 6 Personen

Contactgegevens van Ardoer Camping & Vakantiepark Bergumermeer

Solcamastraat 30
9262 ND Sumar