Vakantiepark Hessenheem

  • Rustig gelegen vakantiepark in Markelo,
  • Lekker buiten zwemmen,
  • Park met grote waterpartijen en bruggetjes,
  • Luxe vrijstaande lodges.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

In het mooie Markelo vindt u Vakantiepark Hessenheem. Hier kunt u er echt even helemaal tussenuit. Geniet van de prachtige natuur, de gezellige dorpjes of stadjes van de gemeente Hof van Twente, en bovenal van het echte buitenleven hier. Bospark Markelo is dé plek om daarvan te genieten! Aan de oevers van prachtige waterbronnen kunt u in onze luxe lodges dat echte leven van onze mooie Markelose natuur echt ervaren. In de Wellness Boslodge bieden wij zelfs een sauna aan! Wanneer kan ik u verwelkomen op Vakantiepark Hessenheem?

Aan de rand van het bos ligt het heerlijke vakantiepark Hessenheem. Ons rustige, stille park ligt in het midden van Nederland; een park op slechts enkele kilometers afstand van de bekende steden als Apeldoorn en Enschede. Aan de rand van het bos bevinden zich grote vijvers, bruggetjes en fraai aangelegde beplanting. Wij heten u van harte welkom!

Op Vakantiepark Hessenheem, gelegen in de bossen van Hof van Twente, kunt u zich laten omringen door de prachtige bossen en dorpen in de omgeving van Twente. De rustige vredige omgeving creëert een perfecte plek om tot rust te komen. Onze mooie huisjes zijn vrijstaand en van alle gemakken voorzien, terwijl de bossen buiten geweldige mogelijkheden bieden om zowel te wandelen als te fietsen.

De recreatievoorzieningen van het park zijn ideaal voor wie een ontspannende vakantie in de vrije natuur wenst. Hier kunt u ontspannen zwemmen, de krant lezen, TV kijken, en genieten van het
buitenzwembad en van de speeltuin en het veld, fietsen huren en lunchen in Buuf & Buur Cafe. Een aantal tennisbanen liggen ook op korte loopafstand. Aan de overkant van het park is het nieuwe zwembad dat zowel buiten als
overdekt is.

Aanbieder

Overige aanbieders

Algemeen

Wasserette

Eten en drinken

Restaurant, Snackbar

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Provincie

Overijssel

Regio / Streek

Twente

Sport en spel

Sportveld

Verhuur

Fietsverhuur

Zwembad

Buitenzwembad

1 beoordeling voor Vakantiepark Hessenheem

  1. Hello World! https://helloworld.com?hs=85d358618461463508e26c07f97c55b0&

    hyzqbr

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiepark Hessenheem

Potdijk 8
7475 SL Markelo

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken