Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig gelegen park met nieuwe luxe lodges in het hart van de Gelderse Achterhoek. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon.

  • Wifi,
  • Boslocatie,
  • Waterlocatie,
  • Parkeren bij accommodatie.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig park met leuke mooie lodges midden in de Gelderse Achterhoek. Deze huisjes zijn groen, ruim en hebben veel privacy, waardoor het gemakkelijk is om volop te genieten van de rust en natuurschoon van het park.

De Lochemse Berg

Lochem is een mooi stadje. Het platteland hier is perfect om te fietsen en te wandelen. Er zijn bossen, weilanden, rivieren en oude boerderijen die voor mooie landschappen zorgen. Maar ga ook eens naar de Zutphen of de Doetinchem om lekker eten te halen en een terrasje te pakken. En het is een prima plek om wijn te halen; de Achterhoek heeft verschillende wijnboeren!

Wat zijn de activiteiten op De Lochemse Berg?

De Lochemse Berg is bij uitstek geschikt voor een romantische vakantie. U zit in een luxe bungalow en vlakbij het prachtige Coulisselandschap aan haar voeten voor de activiteiten die u wilt ondernemen. De kavels zijn groot genoeg om ook kinderen en kleinkinderen bij uw gezin te kunnen hebben. Het is een geweldige plek voor ouders en kinderen om samen van hun vakantie te genieten.

Het vakantiepark De Lochemse Berg heeft een receptie waar bezoekers zich kunnen aanmelden. Als u op zoek bent naar meer vertier, kunt u hiervoor naar het strand gaan. Denk aan ontspannen en genieten van vissen, of als u liever een lange strandwandeling maakt. Woont u in de omgeving en brengt u het weekend liever binnenshuis door, maak dan een wandeling langs de rivier de Berkel. Vermaak u door te fietsen door de prachtige streek met zijn pittoreske kastelen en landgoederen gebied.

U verblijft in luxe comfortabele bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn verschillende soorten bungalows, afhankelijk van hoe ze er aan de buitenkant uitzien. Van binnen hebben ze een prachtig interieur. De bungalow is zeer ruim. De ligging is erg goed voor een ontspannen vakantie! Het grote raam geeft je een heerlijk gevoel van binnen en buiten! Een mooi terras maakt ook deel uit van de woning!

Aanbieder

Overige aanbieders

Algemeen

WiFi (Gratis)

Land

Nederland

Ligging

In het bos

Provincie

Gelderland

Regio / Streek

Achterhoek

Zwembad

Geen zwembad

1 beoordeling voor Vakantiepark De Lochemse Berg

  1. 💖 Уведомляем,нa вaши дaнныe выcлaли free билeт нa лoтo. Boйдитe пo ccылкe -> https://forms.yandex.com/cloud/63147fd81a862292755fbcc5/?hs=812f8cd4c856253e97f8f50f6ca1c656& 💖

    gvf8y2

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vakantiepark De Lochemse Berg

Tusselerdijk 4
7241 PZ Lochem

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken