Roompot Zeeland Village

  • Zee en strand
  • Jachthaven
  • Vlak bij kustplaats

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Zeeland Village gelegen op 15 minuten fietsen van de Noordzee, is een vakantiepark met bungalows omgeven omgeven door groen. Diverse speeltuinen en kindvriendelijke accommodaties zijn er. Het jachthavengebied dat in Scharendijke is ontstaan en het Grevelingenmeer liggen op 10 minuten loopafstand. In de omgeving kunt u het strand en een strandtent bezoeken of bent u in ongeveer 10 minuten aan de Noordzee. U kunt ook een bekende badplaats bezoeken zoals het beroemde Renesse.

Dit is een goede plek voor kinderen die graag spelen. Het ligt naast het Grevelingenmeer. Het is een kindvriendelijke vakantieplaats waar veel speeltuinen te vinden zijn. De accommodaties bestaan uit ruime vrijstaande bungalows die u kunt huren voor zolang als u wilt. Dit park heeft een zeer aangenaam strand dat goed per fiets bereikbaar is. In de winter, kunt u als gast fietsen huren in het resort. U kunt ook per boot genieten van het strand dat dicht van het park ligt met de boot.

“Zeeland Village” is een kleine stad in het noordelijke deel van westen van Nederland. Gelegen in de provincie Zeeland aan de zuidĀ  van het Grevelingenmeer. De afdeling toerisme van het Zeeuwse dorp heeft een brochure uitgegeven met een volledig overzicht van diensten en activiteiten in de omgeving. Maar u kunt ook veel te weten komen over de geschiedenis, de de mensen, de cultuur en de natuur van de provincie Zeeland van de lokale bevolking. Er zijn veel wandel- en fietspaden in de gebied: bij het strand aan de rand van het meer en in het oude centrum van Scharendijke.

U kunt genieten van de natuur en de rustige stranden, sporten, of gewoon van het strand op elke andere manier die u wilt.

 

Aanbieder

Roompot

Algemeen

WiFi (Gratis)

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Sport en spel

Tennisbaan

Verhuur

Fietsverhuur

Zwembad

Geen zwembad

1 beoordeling voor Roompot Zeeland Village

  1. Hello World! https://helloworld.com?hs=dfd308c0fa5edcbd5fa0618530947cd9&

    trjcfe

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Zeeland Village

Boutlaan 2
4322 DC Scharrendijke

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken