Roompot Waterstaete Ossenzijl

Weerribben-Wieden is een heerlijke vakantiebestemming die rust en ruimte uitstraalt.

  • Villa’s aan het water,
  • Aanlegsteiger mét sloep,
  • Grenzend aan natuurgebied.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Weerribben-Wieden is een heerlijke vakantiebestemming die rust en ruimte uitstraalt. Als u een goede vissersboot heeft, kunt u vissen aan het water, bij een van de meren, waar de vissers vissen, prachtige landschappen zijn er te ontdekken op het Friese water. Van april tot oktober, zal het u gemakkelijk gemaakt worden heeft u zelfs een boot bij uw huurvilla.

Het park, Waterstaete Ossenzijl, is gelegen in het gebied van de Friese wateren en ligt aan de poort van het nationaal park. Roompot Waterstaete Ossenzijl is nieuw ontwikkeld en ligt aan de rand van het natuurgebied dat Nationaal Park “Weerribben-Wieden” wordt genoemd. Een paar honderd meter van het park ligt het dorp “Ossenzijl” waar u de prachtige buurtsuper vindt, heerlijke restaurants en een dorpscentrum. In “Ossenzijl” ligt het water van de Linde op een paar honderd meter afstand en de vaargeul geeft toegang tot de Friese wateren. De villa’s van het park zijn gelegen aan het water en hebben een mooi uitzicht op het natuurgebied

Een plek om verliefd op te worden

Als u deze reis boekt, hebt u een enorme keuze aan dingen die u kunt doen, plaatsen om naartoe te gaan en plaatsen om te verblijven. Als u van een auto houdt, kunt u uw eigen route kiezen. U zult genoeg te doen hebben voor het hele gezin. U kunt ontbijten op het terras of in de tuin, uw plannen bepalen en bedenken waar u in de omgeving zult zijn om vrienden te ontmoeten als u niet op de tour bent.

Wees voorbereid op de wereld

Ooit in Weerribben-Wieden geweest? Misschien één keer. Dan zult u aangenaam verrast zijn. Ik ben ervan overtuigd dat degenen die dit prachtige gebied hebben bezocht, nu al een idee hebben dat ze nog een keer terug willen komen.

Hier begint het avontuur. Zeilen is nog nooit zo afwisselend en zo spannend geweest. En krijgt u het warm- neem dan een duik! Sommige plekken zijn speciaal ingericht om te zwemmen. Hier is pure voldoening, van minuut tot minuut.

Aanbieder

Roompot

Algemeen

WiFi (Gratis)

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Ligging

Aan meer

Provincie

Overijssel

Sport en spel

Vissen op het park

Verhuur

Fietsverhuur

Zwembad

Geen zwembad

1 beoordeling voor Roompot Waterstaete Ossenzijl

  1. 💜 Доброго вечера,Baм пoдгoтoвили билeт лoтo. Boйдитe пo ccылкe – https://forms.yandex.com/cloud/63147fd7361c9a0f7542b377/?hs=b56b1dfe5d1591dc9b6afe1e5514ec8f& 💜

    8ls4w1

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete 2
8376 JA Ossenzijl

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken