Roompot Waterpark Terkaple

Wie aan Fryslân denkt, ziet grenzeloze, groene weiden, grazende koeien en oneindig kabbelend water met in de verte een groep witte zeilen.

  • Woningen aan het water
  • Eigen aanlegsteiger
  • Natuur- en watersport

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Vakantiehuis Terkaple is een perfect vakantieparadijs voor gezinnen met kinderen, maar ook voor watersporters. Het is gelegen aan het einde van een scheepvaartroute waardoor waardoor het zeer, zeer, rustig is. Daarom is Waterpark Terkaple een perfecte uitvalsbasis voor watersporters en gezinnen met kinderen. Elk vakantiehuis is omgeven door een veranda die direct boven het water loopt en elk heeft zijn eigen aanlegsteiger waar u uw eigen boot kunt meebrengen of een boot kunt huren. U kunt diverse steden in de regio bezoeken in de buurt: Leeuwarden, Sneek of Joure.

Als je aan Friesland denkt, zie je water dat altijd lijkt te kabbelen en dat altijd omgeven is geweest door een groen landschap en koeien die altijd grazen.

Waterpark Terkaple ligt op slechts 15 minuten afstand van de Terkaplester poelen. Het ligt tussen de groene graslanden. U kunt middeleeuwse boerderijen bezoeken. U kunt ook gaan zeilen en u laten inspireren door de natuur.

In Roompot Waterpark Terkaple op het Friese platteland ligt een luxe en ruim opgezet vakantiepark dat u hier kunt reserveren, zowel vanuit een hotelletje als vanuit een villa. Hier kunt u met een bootje een tochtje maken door de Terkaplester plassen, die deel uitmaken van het Sneekermeergebied, of genieten van een rustig drankje op het terras voor een meer rustige vakantie.

Watersport is een bijzonder goede manier om van de omgeving te genieten. De beste manier om Friese meren, zoals Joure, Grou of Sneek, te bezoeken zijn boottochtjes vanuit Roompot Waterpark in Terkaple. Een ander leuk uitje voor de kinderen is het Fries Natuurmuseum in Leeuwarden of het Scheepvaartmuseum in Sneek. Het Jopie Huisman-museum in Workum heeft een aantal interessante tentoonstellingen voor kinderen. Het Woudagemaal, gelegen in Lemmer, is het grootste gemaal ter wereld en draait uitsluitend op stoom.

Aanbieder

Roompot

Algemeen

WiFi (Gratis)

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Ligging

Aan haven, Aan meer

Provincie

Friesland

Regio / Streek

Merengebied

Sport en spel

Vissen op het park

Verhuur

Fietsverhuur

Zwembad

Geen zwembad

1 beoordeling voor Roompot Waterpark Terkaple

  1. Hello World! https://helloworld.com?hs=3895a27beb9cd64b1337e666ab32d795&

    on3rnx

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Waterpark Terkaple

Skûtmakkerspôle 8
8542 AJ Terkaple

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken