Roompot Marina Port Zélande

  • Afstand tot strand: 500 m,
  • Jachthaven,
  • Zee en strand,
  • Watersporten.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Vanuit uw luxe appartement in Marina Port Zélande ziet u de prachtige jachthaven vlak voor uw balkon. Het prachtige uitzicht op de jachthaven maakt u comfortabel. Voor een heerlijk uitstapje naar zee brengt u een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans. Hier kunnen kinderen oefenen met zwemmen, duiken, kitesurfen en zeilen. U kunt alles te weten komen over de Oosterscheldekering waar ook veel stranden zijn om te ontspannen.

Het park Roompot biedt iedereen in de buurt alles wat nodig is voor watersport. Of men nu zwemt, duikt, kitesurft of surft, in elk jaargetijde kan men genieten van watersport. Als je op Roompot verblijft, heb je een prachtig uitzicht en is het makkelijk om naar de Noordzee of Grevelingen te gaan.

Vlakbij de Rotterdamse haven Zélande

Roompot Marina Port-Zeland is een mooie en ontspannende plek. In de buurt is wel wat te bezoeken, bijvoorbeeld de stadjes Ouddorp of Renesse, of een bezoek aan het park Neeltje-Jans-Delta. Actieve tips: het Klimbos-Zeeuwse Helden en de Waterjump-Brouwersdam. De buurt op de fiets verkennen is prachtig, hoewel je

Het is een populaire sport voor kitesurfers in Europa voor degenen die in de buurt van de Brouwersdam wonen, die het zuidwesten van Nederland (Zuid-Holland) en het zuidoosten van Zeeland verbindt.

Aanbieder

Roompot

Algemeen

WiFi (Gratis)

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Ligging

Aan haven, Aan strand, Aan zee

Provincie

Zuid-Holland

Verhuur

Fietsverhuur

Zwembad

Geen zwembad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roompot Marina Port Zélande” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Marina Port Zélande

Kabbelaarsbank 9
3253 ME Ouddorp

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken