Roompot Kustpark Klein Poelland

Op Kustpark Klein Poelland worden geen faciliteiten en sport- en animatieactiviteiten aangeboden.

  • Kleinschalig park,
  • Vrijstaande bungalows,
  • Natuur.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Het kleinschalige, gezellige familiepark is gelegen in Renesse aan de rand van het stadje. Het park, op fietsafstand van het Noordzeestrand, ligt binnen bereik van de kustplaats Burgh-Haamstede. Op het park is fietsverhuur. Kustpark Klein Poelland heeft een speeltuin voor kinderen en een paar eenvoudige voorzieningen zoals schommels en wippen. De activiteiten in het nabijgelegen stadje kunt u echter ook doen zonder door dit park te gaan. Renesse heeft veel recreatiemogelijkheden voor bezoekende gezinnen.

Deze regio kenmerkt zich door haar gastvrije mensen en prachtige stranden. In de directe omgeving en rondom deze prachtige natuurlijke bezienswaardigheden, zoals het gezellige Burgh Haamstede. Deze gemeente ligt dicht bij het Westenschouwen, waar zich ook het grote bos (Vluchtbaan) ligt. Aan de zuidkant van dit bosgebied ligt de meest zuidelijke van de Deltawerken. Vlakbij de rivier (de Nieuwe Maas) is kunt u over de weg rechtstreeks naar de Brouwersdam en een bezoek brengen aan het zwem badplaats Deltapark Neeltje Jans.

Je hebt als gast van Kustpark Klein Poelland gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort in Kamperland (ca. 24 km).

Aanbieder

Roompot

Algemeen

Elektrische auto opladen op het park, WiFi (Gratis)

Eten en drinken

Supermarkt

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Provincie

Zeeland

Sport en spel

Sportveld

Verhuur

Fietsverhuur

Zwembad

Geen zwembad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roompot Kustpark Klein Poelland” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Kustpark Klein Poelland

Lagezoom 15
4325 CP Renesse

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken