Roompot Havenresort Terherne

Terherne ligt in het Mekka van de Europese watersport: Sneek en omgeving. Op 15 fietsminuten van Roompot Havenresort Terherne sta je midden in de bruisende binnenstad van Sneek. Bezoek de middeleeuwse Waterpoort of een van de vele gezellige boetiekwinkeltjes.

  • Scheepshaven
  • Watersporten
  • Nabij Heerenveen en Sneek

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Wat valt er te zeggen over Haven Resort Terherne? U zult zich thuis voelen in dit unieke vakantieresort in de provincie Friesland. Als u houdt van water en de natuur, dan is dit het perfecte vakantieresort in het Fryske Merengebied. U kunt ontspannen en de natuurlijke schoonheid van Friesland ontdekken vanuit de sport van het gebied. U kunt heerlijk fietsen en wandelen op de vele groene wegen in de regio en de culturele centra bezoeken. Als u toch de de stedelijke opwinding wilt  ervaren, zijn Leeuwarden en Heerenveen beide gemakkelijk te bereiken. U kunt in korte tijd veel bezienswaardigheden en plaatsen zien.

Roompot Havenresort Terherne is een besloten haven voor zeilschepen en moderne pleziervaartuigen. De haven ligt midden in het Friese merengebied, op ongeveer 5 km van Sneek. Het resort wordt omringd door een tiental havenvilla’s en biedt een prachtig uitzicht op de haven.

Bij Roompot Havenresort Terherne kunt u genieten van de rust en ruimte die de Friese natuur biedt. Het behoeft nauwelijks betoog dat de watersportmogelijkheden legio zijn. Huur een bootje voor een heerlijke dag op de wateren van Sneek. Vanuit uw vaartocht langs de kust met mooie stranden en interessante plaatsen kunnen de kinderen een excursie maken naar het Kameleondorp. Dit is gebaseerd op gelijknamige boeken en films en de kinderen kunnen eindeloos ravotten in het Avontureneiland. Vergeet niet een extra paar kleren in te pakken! Het resort heeft een eigen zeilschool.

Aanbieder

Roompot

Ligging

Aan haven, Aan meer

Regio / Streek

Merengebied

Sport en spel

Vissen op het park, Voetbalveld

Verhuur

Bootverhuur, Fietsverhuur

Algemeen

Wasserette, WiFi (Gratis)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roompot Havenresort Terherne” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Havenresort Terherne

Kûpersleantsje 5
8493 LR Terherne

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken