Roompot Cape Helius

  • Watersporten
  • Jachthaven
  • Zee en strand

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Cape Helius ligt aan de rand van het vestingstadje Hellevoetshuis, een park direct aan het water. Op het terrein is een jachthaven, een restaurant, een mini-winkel, een fietsverhuur, en bungalows met een veranda. De bungalows zijn van een kleurrijk type dat u het gevoel geeft op een Caribisch eiland te zijn. Vanuit verschillende bungalows heeft u uitzicht op het water van het Haringvliet, waardoor u het gevoel heeft omringd te zijn door boten. Bij de receptie kunt u vragen stellen en souvenirs kopen. De receptionisten kunnen u reisinformatie geven en fietsen verhuren voor uw bezoek. Het park biedt ook een klein restaurant.

Als u langs de zandkust wandelt, wordt uw hart opgetild als de golven van de zee; u hoort de zachte geluiden van de jachthaven op de achtergrond; u ziet uw vakantievilla’s in de verte; u ziet ook een torenhoge witte vuurtoren, een baken van welkom in deze stad. Het park ligt aan de rand van de stad Hellevoetsluis en het grenst aan het Haringvliet, dat zich uitstekend leent voor wandelingen. Er is ook een aantal appartementen en hotelkamers op het park om u te huisvesten.

Cape Helius heeft een prachtig landschap en biedt bezoekers een prachtig uitzicht op de natuur aan de horizon. Ook, biedt de stad vele leuke winkels en musea. De hoofdplaats ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Rotterdam ideaal voor een dagje winkelen. En vergeet niet de Euromast te beklimmen, de scheepswerven te bezoeken of een boottochtje te maken in de haven. De badplaats badplaats Renesse ligt op slechts een half uur rijden van ons park, en de vesting Hellevoetsluis een bezoek  waard. Cape Helius ligt centraal, dus u kunt een aantal leuke badplaatsen bezoeken zoals Rotterdam en pittoreske dorpjes en badplaatsen in heel Zeeland.

De nabijgelegen stranden van Hellevoetsluis hebben de Blauwe Vlag gekregen, een classificatie die nodig is voor schone en veilige stranden en jachthavens.

Aanbieder

Roompot

Algemeen

Elektrische auto opladen op het park

Eten en drinken

Restaurant, Supermarkt

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Ligging

Aan haven, Aan meer

Provincie

Zuid-Holland

Verhuur

Fietsverhuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roompot Cape Helius” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Cape Helius

Nieuwe Zeedijk 1
3221 LZ Hellevoetsluis

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken