Roompot Buitenplaats De Hildenberg

  • Natuurgebied,
  • Luxe villa’s,
  • Golfbaan,
  • Voor kinderen te weinig te doen.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Dit is een prachtige bestemming in het Drents-Friese Woud, dat slechts op korte afstand van het dorp Appelscha ligt. Hier kunt u uren wandelen en fietsen in het dichte bos, dicht van het Drents-Friese Wold. Bij De Hildenberg vindt u een uitvalsbasis voor uw verblijf in Appelscha.

Maar Buitenplaats De Hildenberg biedt veel meer: Het park herbergt een keur aan luxe villa’s en appartementen in typisch Friese en Drents-Saksische stijl. Alle villa’s zijn stijlvol ingericht en hebben een grote privétuin.

De Hildenberg belooft een luxe vakantie, maar zonder zorgen. De accommodatie is luxueus, en zal reizigers die zich nergens zorgen over willen maken, zeker bevallen!

Buitenplaats De Hildenberg is een familieresort op een rustig en ruim opgezet, waardoor je het gevoel krijgt dat je op vakantie bent. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een wasmachine en/of droger.

Appelscha staat vol met indrukwekkende huizen en open-air evenementen. De nabijgelegen dorpen Vledder en Diever bevatten veel pittoreske huizen.

Nationaal Park Drents-Friese Wold

Nationaal Park Het Drents-Friese Wold heeft meer dan 6100 hectare grenzeloze natuur. In de omgeving vindt u bossen en loofbossen, het stuifzandgebied Aekingerzand met de prachtige Grenspoel, en het dal van de Vledder Aa. Een natuurgebied waar Schotse Hooglanders grazen.

Appelscha

Landgoed De Hildenberg ligt buiten de bebouwde kom van Appelscha in een bosrijke omgeving aan de rand van het Nationaal Park Drents Friese Wold. Wanneer u naar Appelscha rijdt, ziet u een omgeving die bijzonder mooi is. Het is vol met bosrijke bossen. De stad Appelscha heeft ruim 4000 inwoners en dat is aan deze prachtige omgeving goed te merken. In

Nationaal Park Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingeloo Develd is ongeveer 37 km2 groot, en ligt in Drenthe. Het is qua omvang het belangrijkste natte heidegebied van West-Europa, en het staat internationaal bekend als een zeer interessant natuurgebied.

Natuurgebied Fochteloërveen

Het Fochteloërveen is een 2500 hectare groot bos ongeveer 40 kilometer ten noorden van het dorp Veenhuizen. Het is het best bewaarde hoogveengebied van Noord-Holland en het gebied biedt een goede rust en stilte. Een bezoek biedt veel mogelijkheden om het uitgestrekte landschap te ervaren.

Aanbieder

Roompot

Algemeen

Huisdier toegestaan, WiFi (Gratis)

Eten en drinken

Restaurant

Kinderen

Indoor speeltuin

Land

Nederland

Ligging

Aan golfbaan, In het bos

Provincie

Friesland

Sport en spel

Golf

Verhuur

Skelter Verhuur

Zwembad

Geen zwembad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roompot Buitenplaats De Hildenberg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Buitenplaats De Hildenberg

Gruun 1
8426 NA Appelscha

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken