Roompot Bos en Duin

Op vakantiepark Bos en Duin worden geen faciliteiten en sport- en animatieactiviteiten aangeboden. Als gast van vakantiepark Bos en Duin kan je gebruikmaken van de faciliteiten op vakantiepark Hof Domburg.

  • Zee en strand,
  • Bosrijk,
  • Natuurgebied,
  • Bijna geen faciliteiten.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Bungalowpark Bos en Duin is de perfecte bestemming voor uw vakantie.

‘s Ochtends kunt u ontspannen op de nabijgelegen stranden en spelen met de kinderen, terwijl u ‘s middags heerlijk kunt picknicken in het bos of een wandeling kunt maken in de duinen. In de duinen zijn er ook goede mogelijkheden om vogels te kijken, maar als het even tegenzit, kunnen de kinderen hun eigen gang gaan.

Een blauwe vlag wordt toegekend aan mooie stranden en veilige stranden met een geschikte watertemperatuur om te zwemmen, inclusief strandwachten en plaatsen voor kinderen.

Natuurliefhebbers kunnen ook een kijkje nemen in het reservaat aan De Manteling waar ze prachtige wandelingen of fietstochten kunnen maken en kunnen genieten van het bos en de duinen.

Op het vakantiepark Bos en Duin vind je geen voorzieningen en is er niet veel te doen. Als gast van het vakantiepark Bos en Duin kunt u (op dit moment) gebruik maken van de andere voorzieningen van vakantiepark Hof Domburg gebruik maken, evenals van de activiteiten die zij aanbieden, zoals animatie. U vindt er onder andere een bioscoop, een bowlingbaan en diverse restaurants en een subtropisch zwembad.

Aanbieder

Roompot

Algemeen

Elektrische auto opladen op het park

Kinderen

Buitenspeeltuin

Land

Nederland

Ligging

Aan strand, Aan zee

Provincie

Zeeland

Sport en spel

Sportveld

Zwembad

Geen zwembad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roompot Bos en Duin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roompot Bos en Duin

Vroonweg 2
4356 ET Oostkapelle

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken