Park Weideduyn

  • Park Weideduyn is een luxe, kleinschalig vakantiepark
  • 11 Luxe vakantiehuizen, geschikt voor 6 tot 8 personen.
  • Modern ingericht met eigen sauna en/of whirlpool in de tuin.
  • In elke villa is standaard een kinderstoel, kinderbedje en traphekje aanwezig.
  • Op 5 minuten loopafstand van Schoorl centrum, winkels en het Klimduin.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

De beste oplossing voor u is om uw woonplaats te verlaten en “Park Weideduyn” voor een weekend te bezoeken. De combinatie van frisse geuren van weilanden, het bos, de duinen en de golven van de Noordzee maken dit prachtig stukje Nederland de ideale plek om tot jezelf te komen. Tijdens de wandeling door de Schoorlse Duinen, ervaart u panoramische taferelen van de dijken en de vele vogels.

Park Weideduyn

Een kleinschalig vakantiepark ligt op slechts enkele minuten lopen van het centrum van het dorpje Schoorl. De attractie aldaar zijn de bekende Schoorlse duinen, waar men uren in kan dwalen. Een mooie plaats is Bergen en Alkmaar, deze stadjes liggen in de buurt, en zijn een bezoek waard.

Wat wil je gaan doen?

Voor een onvergetelijke rustgevende ervaring met een schitterend waterlandschap voor de deur, kunnen wij Park Weideduyn aanbevelen. Dit is een rustig gebied met slechts 11 villa’s en u heeft praktisch geen voorzieningen in de omgeving. Maar dit is wat Park Weideduyn uniek maakt en u bent er zeker van dat u zult genieten van volledige rust, kalmte en geluk.

In Weideduyn hoeft het de gasten aan niets te ontbreken. Ze vinden er alles wat ze maar nodig kunnen hebben in hun ontspannen vakantie. Met de luxe en ruime villa’s. Eigen sauna’s, de luxe villa’s hebben het allemaal inclusief eigen whirlpools. Na een actieve dag is het heerlijk om terug te keren naar de beslotenheid van hun eigen villa waar je weer van de mooie dingen in het leven kunt genieten.

Aanbieder

Dutchen

Algemeen

WiFi (Gratis)

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Zwembad

Geen zwembad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Park Weideduyn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Park Weideduyn

Burgemeester Peecklaan 8
1871 BA Schoorl

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken