Park Duynvallei

  • Exclusief, kleinschalig vakantiepark
  • Luxe ingerichte en ruim opgezette vakantiehuizen
  • Het vakantiepark grenst aan de Schoorlse Duinen
  • Op slechts 15 minuten loopafstand van het strand
  • Een prachtig uitgestrekt kust- en natuurgebied
  • De luxe vakantiehuizen hebben een riant licht souterrain, sommigen met eigen sauna en wellness faciliteiten

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Het Park Duynvallei ligt in het natuurgebied rond het “strand” en het Nationaal Park “Schoorlse Duinen”. Binnen een kwartier vanuit het dorp Bergen bent u in het hart van de duinen “waar de duinwind waait”. Wie zich op twee wielen wil uitleven, kan langs de dijk fietsen in de richting van het strand. De dijk loopt recht op het strand af en ook langs deze route kunt u prachtige vergezichten over zee passeren. U kunt een heerlijke en voedzame lunch nuttigen in een restaurant of in een eetgelegenheid op het strand zelf. U kunt ook een lange wandeling langs de dijk maken. Langs het strand liggen mooie en kleurrijke heides. U kunt ook naar de zee lopen. Veel van deze parken hebben een cafĂ© of zijn omringd door winkels. In het pittoreske dorpje Bergen aan Zee kunt u ook langs het strand wandelen.

Wat is er aan de hand in Park Duynvallei?

Soms hebben mensen die in de stad wonen de behoefte om een plek te vinden vol natuur en rust. Dat is de reden waarom Duynvallei aan de Nederlandse westkust de meest rustgevende sfeer.

Er wordt een nieuw fietspad aangelegd langs het zandstrand, met een totale lengte van ongeveer acht kilometer. Dit project omvat ook de toegang tot het duin via een klim. Vraag ernaar bij de receptie.

Na een lange dag van sight seeing en zwemmen, kunt u ontspannen in een van de luxe bungalows. Elke bungalow is echt super de luxe en heeft een terras. U kunt zelfs vakantie vieren in bungalows met een sauna en een gashaard. Als u een luxe adres wilt en u vindt de duinen, het strand en de Noordzee helemaal geweldig, bezoek dan eens Park Duynvallei van Dutchen.

Het park “Kamp Duynvallei” is een exclusief, kleinschalig recreatiepark met luxueus ingerichte en ruime vakantiewoningen aan het strand met ruime kelders, sommige met privĂ© sauna en wellness faciliteiten. Het park grenst aan de Schoorlse Duinen en ligt slechts een kwartiertje lopen van het prachtige strand van Camperduin of de prachtige nieuwe kust.

Aanbieder

Dutchen

Algemeen

Huisdier toegestaan, WiFi (Gratis)

Land

Nederland

Provincie

Noord-Holland

Zwembad

Geen zwembad

1 beoordeling voor Park Duynvallei

  1. Hello World! https://helloworld.com?hs=5f9636b7a99eef5bef23cc4e868282ee&

    69878b

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Park Duynvallei

Heereweg 355
1871 GL Schoorl

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken