Ardoer Vakantiedorp De Jutberg

  • Aan de Veluwezoom, vlakbij de mooie Posbank,
  • Kindvriendelijk door verschillende speeltuinen,
  • Echte natuurbeleving,
  • Overdekt zwembad met schuifbaar dak,
  • In de buurt van pittoreske Hanzesteden.

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

De Jutberg is dé plek voor een heerlijke gezinsvakantie midden in het bos! Kom zwemmen in ons binnen- en buitenzwembad, speel en klim in de speeltuin, sluit je aan bij de Jutberg-ranger tijdens een boswandeling en vermaak je met het animatieteam. Daarnaast kun je de omgeving per fiets verkennen, ATB-avontuur beleven in het Veluwezoompark, de Hanzesteden Doesburg, Zutphen of Bronckhorst bezoeken of gaan winkelen in Dieren, Arnhem of Apeldoorn. Ga op avontuur en verblijf midden in de natuur!

Natuurlijke Omgeving

Dit prachtige natuurgebied op de Veluwe, gelegen ten zuiden van de De Jutberg, is met ruim 5000 hectare het oudste natuurpark van Nederland. In 1830 werd een deel van dit grote park uitgeroepen tot nationaal park. Het hoogste punt ligt op 110 meter boven de zeespiegel. Wat een prachtig gebied om doorheen te wandelen, de Jutberg is een geweldige plek om te bezoeken. Laat u verrassen door de prachtige bossen, kleurrijke landschappen, en uitgestrekte zandverstuivingen.

Natuurlijk Wandelen

De Jutberg ligt op aan het oudste Nederlandse Nationaal Park. Vanaf de camping loopt u zo de bossen in en kunt u heerlijk wandelen en het Maarten van Rossumpad verkennen. Daarnaast is er een grote keuze voor routes en kunt u heerlijk dwalen door onze prachtige omgeving. Kies uw eigen weg of ga mee met de organisatie van de receptie.

Natuurlijk Wild Spotten

De Jutberg heeft veel mogelijkheden om de natuur in te trekken. Een korte wandeling brengt u naar zwijnen, herten, reeën en Schotse Hooglanders, te zien. Dassen, vossen en vele vogelsoorten, zoals de zeldzame ijsvogel, zijn rondom de camping te zien. Er zijn wilde pony’s in de omgeving van de Elsberg. Op de prachtige Elsberg komen veel verschillende soorten wild en dieren voor.

Aanbieder

Ardoer

Algemeen

Elektrische auto opladen op het park, Huisdier toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)

Eten en drinken

Restaurant, Snackbar, Supermarkt

Kinderen

Airtrampolines, Animatieteam, Buitenspeeltuin, Trampolines

Ligging

In het bos

Sport en spel

Basketbalveld, Sportveld, Voetbalveld

Verhuur

Fietsverhuur

Zwembad

Binnenzwembad, Open Glijbaan, Peuterbad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ardoer Vakantiedorp De Jutberg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ardoer Vakantiedorp De Jutberg

Jutberg 78
6957 DP Laag-Soeren

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken