Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

  • Direct gelegen naast 1.000 ha Staatsbosbeheer
  • Beperkt recreatieprogramma
  • Verwarmd openlucht zwembad
  • Hondenvrije camping
  • Restaurant De Heksenboom

Bekijk Park

Fotogalerij

Copyright foto's:

Parkomschrijving

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat. Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn.

Jonge gezinnen zullen zich absoluut niet vervelen op dit vakantiepark. Ondanks het feit dat er slechts een zeer beperkt recreatieprogramma beschikbaar is voor peuters, zullen kinderen van ongeveer één tot ongeveer vijf jaar daar met veel plezier met hun vriendjes dingen doen in het verwarmde buitenzwembad, de ballenbak, in het overdekte zwembad, de ballenbak, in de binnenspeeltuin, op de grote (lucht)trampoline.

Kamperen kan ook!

In Ullingse Bergen zijn er vele soorten kampeerplaatsen. Naast uw keuze voor een eenvoudige of comfortabele kampeerplaats, heeft u de mogelijkheid om een plaats te reserveren in een rustige laan of een gezellige laan. Boekt u een plaats in een rustige laan, dan bevindt u zich dicht bij speelvoorzieningen. Boekt u een gezellige baan, dan heeft u uitzicht op zandbakken met speeltoestellen.

Vooral ‘Grasveld 49 t/m 63’ en de volgende zijn erg populair bij jonge gezinnen en tijdens vakantieperiodes vanwege het ruime aanbod aan accommodaties. Wij bieden o.a. accommodaties als ‘Woodland Huts’, een gezellige ‘5-persoons’ Woodland Hut, een unieke ‘4-persoons’ lodge met bedstede en gemeubileerd terras, een ‘luxe ‘6-persoons’ chalet met veranda chalet en ook onze ‘5-persoons Jonge Gezinnen’ veranda chalet met een speciale kleine slaapkamer welke is voorzien van een kinderbedje en aankleedtafel. Bovendien hebben we diverse ‘babyfaciliteiten waaronder een box, babybadje, flessenwarmer, babymatje, en babykussen, luierwisselaar etc.

Aanbieder

Ardoer

Algemeen

Huisdier niet toegestaan, Wasserette, WiFi (Gratis)

Eten en drinken

Restaurant, Snackbar

Kinderen

Airtrampolines, Buitenspeeltuin, Indoor speeltuin, Midgetgof

Sport en spel

Midgetgolf, Tennisbaan, Voetbalveld

Verhuur

Fietsverhuur, Skelter Verhuur

Zwembad

Buitenzwembad, Kinderbad, Kinderglijbaan, Peuterbad

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ardoer Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

Bosweg 36
5845 EB Sint Anthonis

Bekijk ParkBel Het Park

Alternatieve parken